Repülőjárat akciók innen: Essaouira-Mogador repülőtér (ESU)

Folyamatos járatok 5 úti célra 4 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Essaouira-Mogador repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ORY Párizs

1 járat naponta

3ó 20m Ár megjelenítése
MRS Marseille
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 18m Ár megjelenítése
STN Essex

1 járat naponta

3ó 40m Ár megjelenítése
CRL Charleroi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 40m Ár megjelenítése
BOD Bordeaux
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

járat naponta

2ó 40m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Essaouira-Mogador repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Essaouira-Mogador repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ESU
Város Essaouira
Ország Morocco (MA)
Teljes cím Essaouira-Mogador repülőtér
Szélességi fok 31.403312
Hosszúsági fok -9.688223
Weboldal Onda.ma
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Essaouira-Mogador repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Essaouira-Mogador repülőtér, más néven Mogador repülőtér, egy kis repülőtér a marokkói Essaouira tengerparti város közelében. Kis mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér terminálépülete modern és jól karbantartott, kellemes környezetet biztosítva az utazóknak.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Számos üzlet és étterem áll rendelkezésre, amelyek különféle termékeket és helyi ételeket kínálnak.
 • ATM-ek és Pénzváltó: Az utazók könnyen hozzáférhetnek a repülőtéren belüli ATM-ekhez és valutaváltó-szolgáltatásokhoz.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál, így az utazók biztonságosan parkolhatják le járműveiket utazásuk során.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak a létesítményben töltött idő alatt.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér könnyű hozzáférést biztosít a valós idejű repülési információkhoz, így az utazók naprakészen tartják indulási vagy érkezési idejüket.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony és biztonságos poggyászkezelést biztosít a minimálisra csökkentése érdekében. a poggyász elvesztésének vagy megsérülésének esélye.
 • Segítség a csökkent mozgásképességű utasok számára: Az Essaouira-Mogador repülőtér segítséget és dedikált szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű utasok számára az utazás kényelmének és egyszerűségének biztosítása érdekében.
 • Autóbérlési szolgáltatások: Az utazók könnyedén bérelhetnek autót a repülőtéren a különböző kölcsönző irodáktól, így kényelmes szállítást tesznek lehetővé tartózkodásuk alatt.
 • Taxik és transzferek: A repülőtéren taxiszolgáltatások állnak rendelkezésre az utasok szállításához és szállításához. hatékonyan elhagyják a kívánt célállomást.
 • Elsősegélynyújtás: A helyszíni elsősegélynyújtó létesítmény minden felmerülő egészségügyi vészhelyzet esetén rendelkezésre áll.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren van egy elveszett és talált szolgáltatást, amely segít az utasoknak visszaszerezni az utazásuk során elveszett tárgyakat.

Az Essaouira-Mogador repülőtér számos modern létesítményt és szolgáltatást kínál látogatóinak utazási élményének fokozása érdekében. Jól megtervezett terminálépületével, kényelmes kiskereskedelmi és étkezési lehetőségeivel, valamint a különféle igényeket kielégítő szolgáltatások széles választékával a repülőtér arra törekszik, hogy minden utazó számára kellemes és problémamentes utazást biztosítson.


Essaouira-Mogador repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Essaouira-Mogador repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Essaouira-Mogador repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ESU azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Essaouira-Mogador repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Brussels South Charleroi Airport (CRL) célállomásig ér el, körülbelül 3h 40m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Essaouira-Mogador repülőtér repülőtérről?

A(z) Essaouira-Mogador repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ryanair, Transavia France, Region-Avi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Essaouira városából?

Általában a Essaouira-Mogador repülőtér (ESU) a preferált választás a Essaouira-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Essaouira közvetlen közelében?

Essaouira környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella