Megfizethető járatok innen: Erzurum repülőtér (ERZ)

Folyamatos járatok 5 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Erzurum repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Erzurum repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Erzurum repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ERZ
Város Erzurum
Ország Turkey (TR)
Teljes cím Erzurum repülőtér
Szélességi fok 39.955555
Hosszúsági fok 41.173610
Weboldal Gaziantep.dhmi.gov.tr
Megjelenítés a térképen Google maps
Erzurum repülőtér
Erzurum repülőtér
Erzurum repülőtér
Erzurum repülőtér
Erzurum repülőtér
Erzurum repülőtér

Erzurum repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Kelet-Törökországban található Erzurum repülőtér fontos közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy minden utas zökkenőmentes és kényelmes utazást biztosítson.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülettel büszkélkedhet, kellemes és hatékony utazási élményt nyújtva. A terminál jól karbantartott, tiszta és modern felszereltséggel rendelkezik.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok a számos külön pultnál könnyedén bejelentkezhetnek járataikra. Képzett személyzet áll rendelkezésére, hogy segítsen az utazóknak bármilyen kérdése vagy problémája esetén.
 • Poggyászkezelés: Az Erzurum repülőtér a legmodernebb poggyászkezelő rendszereket alkalmazza a gyors és biztonságos szállítás érdekében. a poggyászból. Az utasok kényelme érdekében poggyászkocsik is rendelkezésre állnak.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A terminálépületen belül számos kiskereskedelmi üzlet található, amelyek különféle árukat és szolgáltatásokat kínálnak. Az utazók vámmentes üzletekben, könyvesboltokban, ruhaboltokban és szuvenírboltokban böngészhetnek.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőséget élvezhetnek a repülőtér éttermeiben és kávézóiban.. A gyorsételektől a helyi konyháig minden ízlésnek megfelelő.
 • Társalgók: Az Erzurum repülőtér exkluzív társalgókat kínál azon utasok számára, akik nagyobb kényelmet és magánéletet keresnek. Ezek a társalgók nyugodt környezetet, ingyenes frissítőket és üzleti lehetőségeket biztosítanak.
 • ATM-ek és pénzváltó: Számos ATM és pénzváltó található kényelmesen a repülőtéren, így biztosítva a könnyű hozzáférést készpénz- és devizaváltási szolgáltatások.

Szolgáltatások

 • Információs pultok: A terminál egész területén információs pultok állnak rendelkezésre, amelyek segítik az utasokat járatokkal, szállítással vagy általános repülőtéri információkkal kapcsolatos kérdések esetén.
 • Elveszett és megtalált: egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás segíti az utasokat az elveszett tárgyak nyomon követésében és visszaszerzésében. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az eltévedt holmik visszakerüljenek jogos tulajdonosaikhoz.
 • Egészségügyi létesítmények: Az Erzurum repülőtéren egészségügyi létesítmények találhatók a helyszínen, hogy kielégítsék az esetleges egészségügyi vészhelyzeteket vagy elsősegélynyújtási követelményeket.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára. Képzett személyzet segít a beszállásban, a kiszállásban és a repülőtéri létesítményekben való navigálásban.
 • Autókölcsönzés: Különféle autókölcsönző cégeknek van pultja a repülőtéren, így az utasok könnyedén bérelhetnek járművet. továbbutazásukhoz.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket is azoknak az utasoknak, akik a járművüket a parkolóban szeretnék hagyni repülőtér.
 • Közlekedési szolgáltatások: Az Erzurum repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területekkel különféle közlekedési lehetőségekkel, például taxikkal, transzferekkel és tömegközlekedési buszokkal.

Az Erzurum repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújtson. Modern létesítményeivel, szolgáltatásaival és kényelmes elhelyezkedésével a repülőtér létfontosságú szerepet játszik a világ minden tájáról érkező emberek összekötésében.


Erzurum repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Erzurum repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ERZ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Erzurum repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Erzurum repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Adnan Menderes Airport (ADB) célállomásig ér el, körülbelül 2h 15m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Erzurum repülőtér repülőtérről?

A(z) Erzurum repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Turkish Airlines, Pegasus, SunExpres biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Erzurum városából repülővel távozik?

Utazók, akik Erzurum-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Erzurum repülőtér (ERZ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Erzurum közvetlen közelében?

Erzurum környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella