Közvetlen járat innen: Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér (ERL)

Utazz 3 helyszínre a 3 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ERL
Város Erenhot
Ország China (CN)
Teljes cím Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 43.653170
Hosszúsági fok 111.977943
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér, amely Erenhot városában, Belső-Mongóliában található, kulcsfontosságú közlekedési csomópont a régióba látogató belföldi és nemzetközi utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok kényelmes és kényelmes élményének biztosítása érdekében.

Létesítmények

 • Terminálépület: Az Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér modern és tágas terminállal rendelkezik jelentős számú utas fogadására tervezett épület. Az épület a legkorszerűbb létesítményekkel és infrastruktúrával van felszerelve, hogy megfeleljen a légi közlekedés iránti növekvő keresletnek.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok sokféle kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget élvezhetnek a terminálon belül. épület. A különféle termékeket kínáló vámmentes üzletektől a helyi és nemzetközi konyhákig mindenki megtalálja az ízlését.
 • Társalgók: A repülőtér exkluzív társalgókat kínál a belföldi és nemzetközi utazók számára. Ezek a társalgók nyugodt és kényelmes környezetet kínálnak, ahol az utasok pihenhetnek, használhatják a Wi-Fi-t és élvezhetik az ingyenes frissítőket.
 • Poggyászszolgáltatások: Az Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér modern csomagkezelő rendszerekkel van felszerelve a hatékony és problémamentes kezelés érdekében. poggyász ingyenes feldolgozása. Az utasok könnyedén felvehetik poggyászukat érkezéskor, vagy szükség esetén igénybe vehetik a poggyászmegőrzőt.
 • Autókölcsönző: Számos vezető autókölcsönző cég működik a repülőtéren, amelyek kényelmes közlekedési eszközt kínálnak azoknak az utazóknak, akik szívesebben szeretnék felfedezni a régiót. maguktól. A járműveket előre vagy a repülőtérre érkezéskor lehet lefoglalni.
 • Közlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területekkel különböző közlekedési lehetőségek révén. A taxik és a transzferbuszok a terminál épületén kívül is könnyen elérhetők, így könnyű hozzáférést biztosítanak a különböző úti célokhoz.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Kijelölt információs pultok és digitális kijelzők valós idejű frissítéseket biztosít a járatok menetrendjéről, a késésekről és a kapuszámokról. Az utasok könnyen tájékozódhatnak járataikról egész utazásuk során.
 • Bejelentkezés és biztonság: Több check-in pult biztosítja az utasok zökkenőmentes bejelentkezési folyamatát. A repülőtér kiemelten kezeli a biztonsági intézkedéseket is, jól képzett személyzettel és fejlett szűrési technológiával, hogy minden utazó biztonságát garantálja.
 • Különleges segítségnyújtás: Az Erenhot Saiwusu Nemzetközi Repülőtér büszke arra, hogy átfogó segítséget nyújt a mozgáskorlátozott utasok számára. különleges szükségletek. Kerekesszékek, akadálymentesített mellékhelyiségek és képzett személyzet állnak rendelkezésre, hogy kielégítsék igényeiket.
 • Banki és valutaváltás: A banki szolgáltatások és pénzváltó pultok kényelmesen elhelyezkednek a repülőtéren, alapvető pénzügyi szolgáltatásokat nyújtva az utazóknak. ATM-ek készpénzfelvételre is rendelkezésre állnak.
 • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti utazók konferenciatermeket, tárgyalótermeket és Wi-Fi-vel felszerelt munkaállomásokat vehetnek igénybe. Ezek a létesítmények lehetővé teszik az utasok számára, hogy professzionális környezetben intézkedjenek vagy felzárkózzanak a munkába.
 • Wi-Fi és töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak. A töltőállomások stratégiailag a terminálokon belül vannak elhelyezve, hogy az utazók szükség szerint tölthessék elektronikus eszközeiket.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ERL azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér és a Beijing Daxing International (PKX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Gestair, China United Airlines, Tianjin Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Erenhot városából?

Általában a Erenhot Saiwusu nemzetközi repülőtér (ERL) a preferált választás a Erenhot-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Erenhot közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella