Közvetlen járat innen: Ercan nemzetközi repülőtér (ECN)

Közvetlen járatok 11 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Ercan nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ercan nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ECN
Város Tymbou
Ország Cyprus (CY)
Teljes cím Ercan nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 35.158120
Hosszúsági fok 33.503070
Weboldal Flyercan.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Ercan nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Észak-Cipruson található Ercan nemzetközi repülőtér a gyönyörű sziget fő kapuja. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és élvezetes utazási élményt biztosítson a látogatók számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A modern terminálépület minden az utasok elszállásolásához szükséges felszerelések.
 • Éttermek és kávézók: Különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt kínálnak. Az utasok repülésük előtt étkezhetnek vagy gyors harapnivalót kaphatnak.
 • Vásárlás: A repülőtér egész területén vámmentes üzletek találhatók, amelyek széles áruválasztékot kínálnak, beleértve az alkoholt, dohányt, parfümöket, kozmetikumokat és ajándéktárgyak.
 • Társalgók: Az exkluzív társalgó kényelmes és nyugodt környezetet kínál a prémium utasok számára, olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint a Wi-Fi, frissítők és üzleti szolgáltatások.
 • Bankok és pénzváltó: Számos bankok és valutaváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek egyszerű pénzügyi tranzakciókat biztosítanak az utazók számára.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, beleértve a poggyászátvételt is., elveszett és talált, valamint poggyászmegőrző.
 • Szállítás: Különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtér és a repülőtér között, beleértve a taxikat, az autókölcsönzést és a transzferszolgáltatást.
 • Információs pultok: Információs pultok találhatók a terminál egész területén, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésben vagy útbaigazításban.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren van egy külön egészségügyi központ, ahol professzionális személyzet áll rendelkezésre.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten, miközben a repülőjáratukra várnak.
 • Gyermekjátszótér: Ercan nemzetközi repülőtér Kijelölt, játékokkal és játékokkal felszerelt játszóteret kínál a kicsik szórakoztatására.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget nyújt a mozgáskorlátozott utasoknak, biztosítva a gördülékeny és problémamentes utazási élményt.

A létesítmények és szolgáltatások széles skálájával az Ercan International Airport arra törekszik, hogy minden utazó látogatását a lehető legkényelmesebbé és kényelmesebbé tegye. Akár érkeznek, akár indulnak, az utasok élvezhetik a nyújtott kényelmi lehetőségeket, miközben felfedezhetik Észak-Ciprus kínálatát.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ercan nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ercan nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ECN azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ercan nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Ercan nemzetközi repülőtér és a Trabzon Airport (TZX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ercan nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ercan nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Pegasus, Turkish Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Tymbou városából?

Általában a Ercan nemzetközi repülőtér (ECN) a preferált választás a Tymbou-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Tymbou közvetlen közelében?

Tymbou környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella