Erbil nemzetközi repülőtér (EBL) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 24 helyszínt 17 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Erbil nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Erbil nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EBL
Város Erbil
Ország Iraq (IQ)
Teljes cím Erbil nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 36.233603
Hosszúsági fok 43.955182
Weboldal Erbilairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Erbil nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Erbil nemzetközi repülőtér, más néven Kurdisztáni Nemzetközi Repülőtér, a fő nemzetközi repülőtér Erbilben, az iraki Kurdisztán régió fővárosában. Modern létesítményeivel és szolgáltatásaival a repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít mind a belföldi, mind a nemzetközi utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminállal rendelkezik évi több mint 5 millió utas befogadására alkalmas épület. A terminálon belül számos check-in pult, útlevélellenőrző terület, biztonsági ellenőrző pont és beszállókapu található.
 • Repülési információ: A terminálon több repülési információs képernyő is stratégiailag el van helyezve, hogy az utasok naprakész információkat kaphassanak. -dátuminformáció a járatok érkezésével, indulásával, késésével és minden egyéb vonatkozó bejelentéssel kapcsolatban.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az Erbil nemzetközi repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet, vámmentes üzletet és étkezési lehetőséget kínál. Az utasok különféle ételeket kóstolhatnak, gyors harapnivalókat fogyaszthatnak, vagy böngészhetnek a válogatott nemzetközi márkák között repülésük előtt.
 • Társalgók: A repülőtér prémium lounge-okat kínál azoknak az utasoknak, akik kényelmesebb és exkluzívabb élményre vágynak. Ezekben a társalgókban kényelmes ülőhelyek, ingyenes Wi-Fi, frissítők és üzleti szolgáltatások állnak rendelkezésre.
 • Orvosi segítségnyújtás: Van egy egészségügyi központ, amely az utazás során felmerülő vészhelyzetek kezelésére alkalmas. A létesítményben képzett egészségügyi szakemberek dolgoznak, hogy azonnali ellátást és segítséget nyújtsanak.
 • Imaszobák: Az Erbil nemzetközi repülőtér a vallásos utazók igényeit elégíti ki azáltal, hogy külön imaszobákat biztosít. Ezek a szobák békés terek, ahol az utasok magánéletében figyelhetik imáikat.
 • Autókölcsönzés: A repülőtéren számos autókölcsönző ügynökség működik, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy érkezéskor könnyedén bérelhessenek járművet. Ez az opció rugalmasságot és kényelmet biztosít azok számára, akik önállóan szeretnék felfedezni a régiót.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatást biztosít, beleértve a feladást is. segítségnyújtásban, poggyászfelvételben és kezelésben. Az utasok külön pultokat találhatnak a poggyászaikkal kapcsolatos aggodalmak és problémák megoldására.
 • Útlevél-ellenőrzés és vámkezelés: Az Erbil nemzetközi repülőtér hatékony útlevél-ellenőrzési és vámeljárásokkal gondoskodik az utazók problémamentes élményéről. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítse az utasokat a szükséges dokumentumokkal és eljárásokkal.
 • Szállítás: Különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtérre és onnan vissza, beleértve a taxikat, a magántranszfereket és a nyilvános buszokat. Az utasok úti céljuk és preferenciáik függvényében választhatják ki a legkényelmesebb közlekedési módot.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel vagy fontos munkát végezni. Emellett töltőállomások is rendelkezésre állnak az elektronikus eszközök folyamatos bekapcsolásához.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Ha szerencsétlenül elvesznek vagy elvesznek holmijuk, az Erbil Nemzetközi Repülőtérnek van egy külön elveszett és megtalált osztálya, amely segít az utasoknak a tárgyak visszaszerzésében.. A képzett személyzet készen áll, hogy segítsen a folyamatban.
 • Turista információ: A repülőtéren van egy turisztikai információs pult, ahol az utasok hasznos forrásokat, térképeket és útmutatókat kaphatnak Erbilről és a környező régióról. A barátságos személyzet készséggel válaszol minden kérdésre, vagy javaslatokat tesz.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Erbil nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A EBL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Erbil nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Erbil nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Amsterdam Airport Schiphol (AMS) célállomásig ér el, körülbelül 5h 15m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Erbil nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Erbil nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 17 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Iraqi Airways, Turkish Airlines, Qatar Airways, Pegasus, FlexFligh biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Erbil városából?

Általában a Erbil nemzetközi repülőtér (EBL) a preferált választás a Erbil-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Erbil közvetlen közelében?

Erbil környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella