Folyamatos járat innen: Entebbe nemzetközi repülőtér (EBB)

Folyamatos járatok 25 úti célra 20 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Entebbe nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Entebbe nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EBB
Város Entebbe
Ország Uganda (UG)
Teljes cím Entebbe nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 0.045052
Hosszúsági fok 32.442821
Weboldal Entebbe-airport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Entebbe nemzetközi repülőtér
Entebbe nemzetközi repülőtér
Entebbe nemzetközi repülőtér
Entebbe nemzetközi repülőtér
Entebbe nemzetközi repülőtér
Entebbe nemzetközi repülőtér

Entebbe nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Entebbe nemzetközi repülőtér Uganda elsődleges repülőtere, és az országba érkező látogatók fő kapujaként szolgál. Uganda fővárosától, Kampalától körülbelül 40 kilométerre található. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és kényelmes élményének biztosítása érdekében.

Létesítmények

Az Entebbe nemzetközi repülőtér számos szolgáltatást kínál az utazók igényeinek kielégítésére:

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, külön részekkel a belföldi és nemzetközi járatok számára.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: Az utasok bevásárolhatnak. különböző kiskereskedelmi üzletekben és vámmentes üzletekben, termékek széles skáláját kínálva, beleértve az ajándéktárgyakat, ruházati cikkeket, elektronikai cikkeket és egyebeket.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtér területén számos étterem és kávézó található, amelyek mindkettőt szolgálják. helyi és nemzetközi ételeket kínálnak, lehetővé téve az utasok számára, hogy elfogyasszanak egy étkezést vagy egy gyors harapnivalót kapjanak.
 • Társalgók: Azok számára, akik nagyobb magánéletre és kényelemre vágynak, az Entebbe nemzetközi repülőtér VIP-társalgókat kínál olyan szolgáltatásokkal, mint a kényelmes ülőhelyek, ingyenes harapnivalók és italok és üzleti létesítmények.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók kényelmesen hozzáférhetnek a repülőtéren található ATM-ekhez és pénzváltási szolgáltatásokhoz, hogy kielégítsék pénzügyi igényeiket.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: A repülőtéren egy sor autókölcsönző ügynökség lehetővé teszi az utasok számára, hogy könnyedén bérelhessenek járművet szállítási igényeiknek megfelelően.

Szolgáltatások

A létesítmények mellett a repülőtér különféle szolgáltatásokat is nyújt fokozza az általános utazási élményt:

 • Bevándorlás és vámügy: Az Entebbe nemzetközi repülőtér hatékony bevándorlási és vámkezelési eljárással rendelkezik, hogy biztosítsa az utasok zökkenőmentes be- és kilépését.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér megbízható poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, biztosítva, hogy a poggyászok biztonságosan és gyorsan megérkezzenek.
 • Biztonság: Az utasok biztonságára nagy hangsúlyt fektetve a repülőtér szigorú biztonsági intézkedéseket tart fenn az utazók és tárgyaik védelme érdekében.
 • Egészségügyi létesítmények: Orvosi vészhelyzetek esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy azonnali segítséget nyújtson.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A kapcsolattartás érdekében az utasok ingyenes Wi-Fi-t érhetnek el az egész épületben. a terminál épületét, és használja a rendelkezésre álló töltőállomásokat.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén egy külön megtalált és elveszett szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.

Az Entebbe nemzetközi repülőtér létesítményeinek és szolgáltatásainak célja, hogy az utazási élményt a lehető legkényelmesebbé és élvezetesebbé tegyék. Modern infrastruktúrájával, hatékony folyamataival és számos szolgáltatásával a repülőtér arra törekszik, hogy pozitív első benyomást keltsen az Ugandába érkező látogatók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Entebbe nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Entebbe nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, EBB azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Entebbe nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Amsterdam Airport Schiphol (AMS) célállomásig ér el, körülbelül 8h 25m időtartam alatt a(z) Airbus A330-200 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Entebbe nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Entebbe nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 20 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a UTair-Express, Aerolink Uganda, Kenya Airways, RwandAir, Ethiopian Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Entebbe városából repülővel távozik?

Utazók, akik Entebbe-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Entebbe nemzetközi repülőtér (EBB)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Entebbe közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella