Folyamatos járat innen: Enshi Xujiaping repülőtér (ENH)

Fedezze fel 18 helyszínt 9 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Enshi Xujiaping repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Enshi Xujiaping repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ENH
Város Enshi
Ország China (CN)
Teljes cím Enshi Xujiaping repülőtér
Szélességi fok 30.319389
Hosszúsági fok 109.487215
Weboldal Esairport.cn
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Enshi Xujiaping repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Enshi Xujiaping repülőtér a kínai Hubei tartomány Enshi városában található, egy modern repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást biztosít a kényelmes és kényelmes élmény érdekében. utazók. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, az Enshi Xujiaping repülőtér igyekszik megfelelni az Ön igényeinek.

Létesítmények

A repülőtér számos szolgáltatást kínál az utasok élményének fokozására:

 • Terminálépület: Az Enshi Xujiaping repülőtér tágas és jól megtervezett terminálépülettel büszkélkedhet, modern technológiával és felszereltséggel.
 • Váróterületek: Kényelmes ülőhelyek állnak rendelkezésre az egész terminálon, így biztosítva, hogy az utasok pihenhetnek, miközben a járatukra várnak.
 • Éttermek és kávézók: Különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek a helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják.
 • Vásárlás: vámmentes üzletek és kiskereskedelem. Az utasok számos termék közül böngészhetnek és vásárolhatnak.
 • Információs pultok: A személyzettel ellátott információs pultok stratégiai helyen találhatók a repülőtér egész területén, amelyek segítséget és útmutatást nyújtanak az utazóknak.
 • Ingyenes. Wi-Fi: Az Enshi Xujiaping repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Gyermekjátszótér: A gyermekek számára külön játszótér áll rendelkezésre, amely biztosítja, hogy a családok szórakoztatják kicsinyeiket.
 • Poggyászszolgáltatások: Az utazók kényelmét szolgálják a poggyászszolgáltatások, beleértve a poggyászmegőrzést és a csomagolást.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Vészhelyzet esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és készenlétben képzett személyzettel rendelkezik.

Szolgáltatások

A létesítmények széles skálája mellett az Enshi Xujiaping repülőtér számos szolgáltatást is kínál, hogy az utazási élményt olyan zökkenőmentessé tegye, mint lehetséges:

 • Bejelentkezés: Több check-in pult áll rendelkezésre, hatékony és barátságos személyzettel, akik készen állnak az utasok segítségére.
 • Biztonság: Szigorú biztonsági intézkedések vannak érvényben az utasok számára. biztosítsa az utazók biztonságát külön biztonsági ellenőrző pontokkal.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér megbízható poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, biztosítva a poggyász gondos kezelését.
 • Szállítás: A kényelmes szállítási lehetőségek elérhető a repülőtéren kívül, beleértve a taxikat és az autókölcsönzési szolgáltatásokat is.
 • Utazási irodák: A terminálon belül utazási irodák találhatók, amelyek segítséget nyújtanak repülőjegy-, szállás- és túrák foglalásához.
 • VIP. Társalgók: Azok számára, akik magasabb szintű kényelemre vágynak, az Enshi Xujiaping repülőtér VIP-társalgókkal rendelkezik üzleti vagy első osztályú utasok számára.
 • Elveszett és megtalált: A dedikált elveszett és megtalált szolgáltatás lehetővé teszi az utasok számára, hogy visszaszerezzék az elveszett tárgyakat az utazásuk során.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a fogyatékkal élő utasok fogadását, biztosítva a befogadó utazási élményt.
 • Repülési információk: Valós idejű repülési információs kijelzők találhatók az egész területen. terminál, tájékoztatva az utasokat járataikról.

Az Enshi Xujiaping repülőtér arra törekszik, hogy minden utazó számára barátságos és hatékony környezetet biztosítson. Létesítményei és szolgáltatásai révén az utasok kényelmes és problémamentes élményben részesülhetnek a repülőtérre érkezésüktől az indulásig.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Enshi Xujiaping repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ENH kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Enshi Xujiaping repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Enshi Xujiaping repülőtér repülőtérről indul?

A Enshi Xujiaping repülőtér és a Beijing Daxing International (PKX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Enshi Xujiaping repülőtér repülőtéren?

Összesen 9 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Enshi Xujiaping repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: China Eastern Airlines, Loong Air, Beijing Capital Airlines, China Southern Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Enshi városából repülővel távozik?

Utazók, akik Enshi-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Enshi Xujiaping repülőtér (ENH)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Enshi közvetlen közelében?

Enshi környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella