Közvetlen járat innen: Emerald repülőtér (EMD)

Utazz 1 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Emerald repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BNE Brisbane

1-Jun járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Emerald repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Emerald repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EMD
Város Smaragd
Ország Australia (AU)
Teljes cím Emerald repülőtér
Szélességi fok -23.568610
Hosszúsági fok 148.174400
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Emerald repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Emerald Airport egy modern és hatékony repülőtér, amely évente több ezer utast szolgál ki. A létesítmények és szolgáltatások széles skálájával az Emerald Airport zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosít minden látogatója számára.

Létesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtér dedikált check-in pultok a különböző légitársaságok számára, biztosítva az utasok gyors és problémamentes bejelentkezési folyamatát.
 • Poggyászkezelés: Az Emerald Airport jól fejlett poggyászkezelő rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a poggyász biztonságos és hatékony szállítását.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok az utolsó pillanatban vásárolhatnak a különféle árucikkek széles skáláját kínáló üzletekben, beleértve a ruházati cikkeket, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat.
 • Vámmentes. Vásárlás: A repülőtér ad otthont egy vámmentes üzletnek, ahol az utasok adómentesen vásárolhatnak különféle árucikkeket, például alkoholt, illatanyagokat és kozmetikumokat.
 • Éttermek és kávézók: Különféle Étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, az utasok ízletes ételeket fogyaszthatnak, vagy gyors harapnivalót fogyaszthatnak a repülés előtt.
 • Társalgók: Az Emerald Airport kényelmes társalgóiban az utasok pihenhetnek, lazíthatnak, valamint ingyenes frissítőket és Wi-Fi-t fogyaszthatnak.

Szolgáltatások

 • Információs pult: A repülőtéren van egy külön információs pult, ahol hozzáértő személyzet segíti az utasokat bármilyen kérdésben, vagy útbaigazítást nyújt.
 • Közlekedés: Az Emerald Airport különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxiszolgáltatásokat, az autókölcsönzést és a transzferbuszokat, így kényelmesen elérhetik úti céljukat.
 • Wi-Fi: Ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi az egész repülőtéren elérhető, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten.
 • Csomagmegőrzés: Az utasok a poggyászmegőrzőt használhatják csomagjaik biztonságos tárolására, lehetővé téve számukra, hogy cipelési terhek nélkül fedezzék fel a várost a holmijukat.
 • Orvosi szolgáltatások: Orvosi vészhelyzetek esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik a szükséges elsősegélynyújtás és segítségnyújtás érdekében.
 • Gyermekjátszótér: utazó családok számára a kisgyerekekkel a repülőtér egy dedikált játszóteret kínál, ahol a gyerekek szórakozhatnak és energiájukat tölthetik.

Az Emerald repülőtér kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat nyújt a kellemes utazási élmény érdekében. minden utasa számára. A hatékony bejelentkezési eljárásoktól a vásárlási és étkezési lehetőségek széles skálájáig a repülőtér kielégíti az utazók változatos igényeit. Az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségével az Emerald Airport továbbra is a légi közlekedés kedvelt választása.


Emerald repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Emerald repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Emerald repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, EMD azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Emerald repülőtér repülőtérről indul?

A Emerald repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Emerald repülőtér repülőtérről?

A(z) Emerald repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Qantas, Virgin Australi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Smaragd városából?

Általában a Emerald repülőtér (EMD) a preferált választás a Smaragd-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Smaragd közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella