Folyamatos járat innen: Eltari repülőtér (KOE)

Fedezze fel 7 helyszínt 7 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Eltari repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Eltari repülőtér
Repülőtér (IATA) kód KOE
Város Kupang
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Eltari repülőtér
Szélességi fok -7.378885
Hosszúsági fok 112.787289
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Eltari repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kelet-Nusa Tenggara állambeli Kupangban található Eltari repülőtér az indonéziai Flores-sziget fő kapuja, és belföldi és nemzetközi járatokat is szolgál. Ez a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson utasai számára.

Létesítmények

 • Check-in pultok: Az Eltari repülőtér több check-in pultot is kínál az utasok hatékony fogadása érdekében.
 • Poggyászkezelés: A repülőtéren külön bejelentkezési pultok találhatók. személyzet kezeli a poggyászokat a bejelentkezéstől az átvételig, ezzel biztosítva a poggyászok zökkenőmentes áramlását.
 • Társalgók: Az utasok az Eltari repülőtér kényelmes társalgóiban pihenhetnek és feltöltődhetnek. Ezek a társalgók olyan felszereltséget kínálnak, mint a kényelmes ülőhelyek, a Wi-Fi hozzáférés és a frissítők.
 • Éttermek és kávézók: Különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre a helyi konyhától a nemzetközi gyorsétteremláncokig, hogy kielégítsék az utasok étkezési preferenciáit..
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, beleértve a vámmentes üzleteket, ajándékboltokat és kisboltokat, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy az utolsó pillanatban vásároljanak nélkülözhetetlen dolgokat vagy ajándéktárgyakat.
 • ATM-ek és pénzváltó: A készpénzhez való kényelmes hozzáférés érdekében az Eltari repülőtéren ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások állnak az utasok rendelkezésére.

Szolgáltatások

 • Információs pult: Az Eltari repülőtéren van egy információs pult, ahol az utasok segítséget kérhetnek, repülési információkat kaphatnak, és érdeklődhetnek a repülőtér létesítményeiről és szolgáltatásairól.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren sürgősségi egészségügyi szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek azonnali orvosi ellátást biztosítanak, ha szükséges.
 • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek, köztük taxik és autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre az Eltari repülőtéren, így az utasok könnyen elérhetik úti céljukat.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok az egész repülőtéren ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel kapcsolatban maradhatnak.
 • Parkolás: Az Eltari repülőtér bőséges parkolási lehetőséget biztosít rövid és hosszú távú parkoláshoz is, így a személyes járművekkel utazó utasok kényelmét szolgálja.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér segítséget nyújt a mozgáskorlátozott vagy speciális igényű utasoknak, hogy problémamentes élményben részesüljenek. Kerekes székek és dedikált személyzet kérésre rendelkezésre áll.
 • Elveszett és megtalált: az Eltari repülőtérnek van egy külön Lost and Found irodája, ahol az utasok jelenthetik és visszaszerezhetik az elveszett tárgyakat.

Eltari Az Airport a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával igyekszik kellemes és hatékony utazási élményt nyújtani. Az utasok kényelmes tartózkodást élvezhetnek, különféle éttermekben étkezhetnek, ajándéktárgyakat vásárolhatnak, és könnyen hozzáférhetnek az alapvető szolgáltatásokhoz. Jól felszerelt létesítményeivel és barátságos személyzetével az Eltari repülőtér célja, hogy minden utas utazását a lehető legkényelmesebbé és élvezetesebbé tegye.


Eltari repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Eltari repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Eltari repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KOE azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Eltari repülőtér repülőtérről indul?

A Eltari repülőtér és a Soekarno-Hatta International Airport (CGK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Eltari repülőtér repülőtérről?

A(z) Eltari repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Wings Air, Citilink, Lion Air, Nam Air, SW Itali biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kupang városából?

Általában a Eltari repülőtér (KOE) a preferált választás a Kupang-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Kupang közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella