Folyamatos járat innen: El Paso nemzetközi repülőtér (ELP)

Közvetlen járatok 15 célállomásra 7 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) El Paso nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve El Paso nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ELP
Város El Paso
Ország United-States (US)
Teljes cím El Paso nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 31.805335
Hosszúsági fok -106.382434
Weboldal Elpasointernationalairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

El Paso nemzetközi repülőtér

Az El Paso nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A texasi El Pasóban található El Paso nemzetközi repülőtér egy modern és hatékony repülőtér, amely átjáróként szolgál a város és a környező régió felé. Változatos létesítményeivel és szolgáltatásaival a repülőtér kényelmes és kényelmes élményt nyújt az utazók számára.

Terminállétesítmények

 • A repülőtér tágas és jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik., amely sokféle kényelmi szolgáltatást kínál az utasok számára.
 • Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a gyorséttermi láncoktól a leülős éttermekig, amelyek különböző ízlések és preferenciák szerint szolgálnak.
 • Az utazók élvezze a vásárlást a repülőtér különböző kiskereskedelmi egységeiben, köztük vámmentes boltokban, ajándékboltokban és kisboltokban.
 • Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára a kapcsolattartást és a munkavégzést. vagy szórakozásról.
 • A banki szolgáltatások és a pénzváltási lehetőség a repülőtéren belül található, így biztosítva a pénzügyi szolgáltatásokhoz való könnyű hozzáférést mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára.
 • Elveszett és megtalált szolgáltatásokat nyújtanak segítik az utasokat az utazásuk során esetleg eltévedt holmik visszaszerzésében.

Szállítási szolgáltatások

 • Több szállítási lehetőség áll rendelkezésre, hogy az utazók elérjék a kívánt úti célt a repülőtérre.
 • Az autókölcsönzési szolgáltatásokat jó hírű cégek nyújtják, így az utasok egyszerűen bérelhetnek járműveket tartózkodásuk idejére.
 • A taxik és a telekocsi-szolgáltatások könnyen elérhetők a kijelölt helyen. átvételi pontok, amelyek kényelmes és problémamentes utat biztosítanak a repülőtérre és onnan történő utazáshoz.
 • Tömegközlekedési eszközök, például buszok és transzferek elérhetők a repülőtérről, megfizethető és megbízható közlekedési lehetőségeket kínálva a város különböző részein.

Utasszállítás

 • A repülőtér számos utasszolgáltatást kínál az általános utazási élmény fokozása érdekében.
 • A A dedikált információs pult hozzáértő személyzettel rendelkezik, akik szívesen segítenek az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • A mellékhelyiségek és a pelenkázó helyiségek kényelmesen elhelyezkednek a terminál egész területén, biztosítva a kényelmet minden korosztály számára..
 • Speciális segítségnyújtási szolgáltatások, beleértve a kerekesszék-kölcsönzést, állnak rendelkezésre a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára.
 • Az utazók naprakészek maradhatnak a repülési információkkal a terminálon stratégiailag elhelyezett kijelzőtáblákon keresztül, valós idejű frissítések az érkezésekről, az indulásokról és a kapuváltásokról.

Összességében az El Paso nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy elsőrangú utazási élményt nyújtson utasainak. A számos étkezési és vásárlási lehetőségtől a kényelmes közlekedési szolgáltatásokig a repülőtér célja, hogy az utazók zökkenőmentesen és élvezetesen utazhassanak.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) El Paso nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ELP kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a El Paso nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a El Paso nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A El Paso nemzetközi repülőtér és a Seattle-Tacoma International Airport (SEA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 54m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a El Paso nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) El Paso nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Southwest Airlines, American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Alaska Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor El Paso városából repülővel távozik?

Utazók, akik El Paso-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a El Paso nemzetközi repülőtér (ELP)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a El Paso közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella