Folyamatos járat innen: El Loa repülőtér (CJC)

Közvetlen járatok 3 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) El Loa repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) El Loa repülőtér kapcsán

Repülőtér neve El Loa repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CJC
Város Calama
Ország Chile (CL)
Teljes cím El Loa repülőtér
Szélességi fok -22.498882
Hosszúsági fok -68.907266
Megjelenítés a térképen Google maps

Az El Loa repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A chilei Calamában található El Loa repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely átjáróként szolgál a gyönyörű Atacama-sivatag régiójához. Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával az El Loa repülőtér kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosít mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: El Loa repülőtér tágas és modern terminálépülettel rendelkezik, számos kényelemmel.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőséget kínálnak, beleértve a helyi és nemzetközi ételeket felszolgáló éttermeket és kávézókat.
 • Üzletek és vámmentesség: A repülőtéren számos üzlet található, ahol az utazók ajándéktárgyakat, ajándékokat, ruhákat és egyéb alapvető cikkeket vásárolhatnak. Egy vámmentes üzlet is rendelkezésre áll, ahol adómentes termékeket kínálnak.
 • Társalgók: Exkluzív társalgók állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik nyugodtabb és kényelmesebb környezetre vágynak a pihenésre a repülés előtt.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren több ATM és pénzváltó is található, amelyek zökkenőmentes pénzügyi tranzakciókat biztosítanak az utazók számára.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Az El Loa repülőtéren egy egészségügyi központ található, amely minden egészségügyi ellátás kezelésére alkalmas. vészhelyzetek vagy egészségügyi problémák.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú parkolási igények esetén is, így biztosítva a látogatók járműveinek biztonságát.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A zökkenőmentes utazási élmény biztosítása érdekében a repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat és egy elveszett-leltek osztályt kínál.
 • Wi-Fi Hozzáférés: Az El Loa repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy dolgozzanak, miközben járatukra várnak.
 • Információs pultok: A repülőtér egész területén több információs pult is rendelkezésre áll, ahol barátságos személyzet áll rendelkezésre. segítséget nyújthat, válaszolhat a kérdésekre és útmutatást nyújthat.
 • Közlekedés: A repülőtéren különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, transzfereket és autókölcsönzési szolgáltatásokat, amelyek megkönnyítik az utazók számára a kívánt úti cél elérését.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget és létesítményeket kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, biztosítva, hogy utazási élményük kényelmes és elérhető legyen.
 • Utazási irodák: A látogatók utazási irodákat találhatnak. a repülőtéren belül, segítséget nyújt az útvonaltervezéshez, szállásfoglaláshoz és túrák megszervezéséhez.
 • Gyermekbarát létesítmények: A kisgyermekekkel utazó családok kiszolgálása érdekében az El Loa repülőtér pelenkázó állomásokat és játszótereket biztosít. kényelmes és élvezetes élmény a családok számára.

Az El Loa repülőtér elkötelezettsége a kiváló létesítmények és szolgáltatások iránt, hozzájárul ahhoz, hogy kellemes és problémamentes élményt nyújtson az Atacama-sivatag régión keresztül utazó utasok számára. A jól megtervezett terminálépület, valamint számos szolgáltatás és kényelem biztosítja, hogy az utazók mindent megkapjanak, amire szükségük van a repülőtéren töltött idő alatt.


El Loa repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) El Loa repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a El Loa repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CJC azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a El Loa repülőtér repülőtérről indul?

A El Loa repülőtér és a Carriel Sur International Airport (CCP) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a El Loa repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) El Loa repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: JetSMART, LATAM Airlines, Sky Airlin

Melyik repülőteret kell használni, amikor Calama városából repülővel távozik?

Utazók, akik Calama-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a El Loa repülőtér (CJC)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Calama közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella