Közvetlen járat innen: El Edén nemzetközi repülőtér (AXM)

Közvetlen járatok 5 célállomásra 7 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) El Edén nemzetközi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) El Edén nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve El Edén nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AXM
Város Örményország
Ország Colombia (CO)
Teljes cím El Edén nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 4.452882
Hosszúsági fok -75.766298
Weboldal Aeropuertoeleden.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Az El Edén nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kolumbiában, Örményországban található El Edén nemzetközi repülőtér egy modern és hatékony repülőtér, amely belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson minden utazó számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér tágas és jól megtervezett terminálépület modern építészettel és bőséges ülőhelyekkel.
 • Poggyászszolgáltatások: Az El Edén nemzetközi repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál, és külön elveszett és megtalált részleggel is rendelkezik, amely segít az utasoknak a poggyászokkal kapcsolatos kérdésekben.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A terminálon belül számos kiskereskedelmi üzlet, vámmentes üzlet és étterem található, amelyek vásárlási és étkezési lehetőségek széles választékát kínálják az utasoknak.
 • VIP Lounge: Azoknak az utasoknak, akik keresnek. A jobb utazási élmény érdekében a repülőtér VIP-társalgót kínál kényelmes ülésekkel, ingyenes harapnivalókkal és italokkal, valamint üzleti szolgáltatásokkal.
 • Banki és pénzváltó: banki szolgáltatások és ATM-ek állnak rendelkezésre a repülőtéren, valamint pénznem cserelehetőségek nemzetközi utazók számára.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az El Edén nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett szakemberekkel rendelkezik, hogy szükség esetén azonnali orvosi segítséget nyújtsanak.
 • Autókölcsönzés: Az utasok könnyen bérelhetnek autót a repülőtérről, ahol számos megbízható autókölcsönző cég működik a helyszínen..
 • Parkolás: A parkolóhelyek rövid és hosszú távú tartózkodásra is rendelkezésre állnak, kényelmes lehetőségeket biztosítva az autóval utazó utasok számára.

Szolgáltatások

 • Információs pult: A repülőtéren van egy információs pult, ahol hozzáértő személyzet segíti a repülési információkat, útvonalterveket és általános kérdéseket.
 • Repülési segítség: Az El Edén nemzetközi repülőtér repülési asszisztensi szolgáltatásokat nyújt, beleértve a bejelentkezési segítséget, a beszállási információkat és a kapusegítést.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér kielégíti a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok igényeit, és olyan szolgáltatásokat kínál, mint a kerekesszékes segítségnyújtás és az akadálymentesített szolgáltatások.
 • Gyermekjátszótér: A fiatal utazók szórakoztatása érdekében a repülőtéren van egy játékokkal és játékokkal felszerelt játszótér.
 • Elsőbbségi beszállás: Azok az utasok, akiknek elsőbbségi beszállásra van szükségük, igénybe vehetik a repülőtér különleges szolgáltatásait. szolgáltatások a zökkenőmentes beszállás érdekében.
 • Közlekedés: A repülőtéren különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, transzfereket és tömegközlekedést, amelyek megkönnyítik az utasok úti céljuk elérését.
 • Repülési információs kijelzők: A terminálon több monitor valós idejű információkat jelenít meg a járatok indulásáról, érkezéséről, valamint az esetleges késésekről vagy kapumódosításokról.

Az El Edén nemzetközi repülőtér büszke arra, hogy kínálja létesítmények és szolgáltatások átfogó skálája garantálja a kellemes és problémamentes utazási élményt minden utas számára. Akár indul, akár érkezik, akár a repülőtéren keresztül utazik, hatékony szolgáltatásokra és a nemzetközi szabványoknak megfelelő modern felszereltségre számíthat.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) El Edén nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AXM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a El Edén nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) El Edén nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL) célállomásig ér el, körülbelül 3h 43m időtartam alatt a(z) A320neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a El Edén nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 7 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) El Edén nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: AVIANCA, EasyFly, LATAM Airlines, Wingo, Viva Air Colombi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Örményország városából?

Általában a El Edén nemzetközi repülőtér (AXM) a preferált választás a Örményország-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Örményország közvetlen közelében?

Örményország környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella