El Dorado nemzetközi repülőtér (BOG) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 85 célállomásra 29 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) El Dorado nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve El Dorado nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BOG
Város Bogota
Ország Colombia (CO)
Teljes cím El Dorado nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 4.699039
Hosszúsági fok -74.141560
Weboldal Eldorado.aero
Megjelenítés a térképen Google maps
El Dorado nemzetközi repülőtér
El Dorado nemzetközi repülőtér
El Dorado nemzetközi repülőtér
El Dorado nemzetközi repülőtér
El Dorado nemzetközi repülőtér
El Dorado nemzetközi repülőtér

Az El Dorado nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A kolumbiai Bogotában található El Dorado nemzetközi repülőtér az ország legforgalmasabb és legnagyobb repülőtere, amely főként szolgál nemzetközi kapu a régióba. Modern infrastruktúrájával, valamint a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával az El Dorado nemzetközi repülőtér kényelmes és kényelmes élményt biztosít az utazók számára.

Létesítmények

  • Terminálépületek: El Dorado repülőtér két fő terminálból áll, az 1-es terminálból és a 2-es terminálból, amelyek különféle kényelmi szolgáltatást és szolgáltatásokat kínálnak.
  • Vásárlás és étkezés: A repülőtér üzletek széles választékát kínálja, a luxusüzletektől a vámmentes üzletekig, ahol az utazók ruházattól és kiegészítőktől az ajándéktárgyakig és elektronikai cikkekig mindent megvásárolhat. Ezenkívül számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, köztük kávézók, éttermek és gyorséttermi láncok, amelyek különböző ízlések és preferenciák szerint szolgálnak ki.
  • Társalgók: Az El Dorado nemzetközi repülőtér több társalgót is kínál azoknak az utasoknak, akik nyugodtabb és nyugodtabb tartózkodásra vágynak. kényelmes környezet. Ezek a társalgók olyan szolgáltatásokkal rendelkeznek, mint az ingyenes Wi-Fi, frissítők, kényelmes ülőhelyek és üzleti szolgáltatások.
  • Wi-Fi és töltőállomások: A repülőtér egész területén ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít, így az utazók ott maradhatnak. csatlakoztatva. Ezenkívül kényelmes töltőállomások állnak rendelkezésre, amelyek biztosítják, hogy az elektronikus eszközök áram alatt maradjanak.
  • Bankok és pénzváltó: Pénzügyi szükségletek kielégítésére a repülőtéren különféle banki szolgáltatások, ATM-ek és pénzváltó pultok találhatók, így az utazók könnyen hozzáférhetnek a pénzszolgáltatásokhoz.

Szolgáltatások

  • Információs pultok: A repülőtéren több információs pult található, amelyekben segítőkész személyzet áll rendelkezésre, akik bármilyen kérdésben segítenek az utasoknak vagy aggályai vannak.
  • Poggyászszolgáltatások: Az El Dorado repülőtér poggyászmegőrzőt, valamint csomagcsomagolási szolgáltatásokat kínál. Ezek a szolgáltatások biztosítják az utasok holmijának biztonságát és kényelmét.
  • Orvosi segítség: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren van egy egészségügyi központ, képzett szakemberekkel, akik készen állnak a segítségnyújtásra. Elsősegélynyújtó szolgáltatások és mentőautók is rendelkezésre állnak.
  • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, az autóbérlési szolgáltatásokat és a tömegközlekedési buszokat, amelyek megkönnyítik az utasok utazását a repülőtérre és onnan vissza.
  • Különleges segítség: Az El Dorado nemzetközi repülőtér igyekszik minden utazó igényeit kielégíteni. Speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű egyének számára, biztosítva a kényelmét utazásuk során.

Az El Dorado Nemzetközi Repülőtér létesítményeinek és szolgáltatásainak átfogó kínálata világszínvonalú repülőtérré teszi. amely az utasok kényelmét és elégedettségét helyezi előtérbe. Az El Dorado nemzetközi repülőtér kiváló étkezési és vásárlási lehetőségeitől a megbízható közlekedési szolgáltatásokig és speciális segítségnyújtási programokig kellemes és kényelmes utazási élményt biztosít.


El Dorado nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) El Dorado nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BOG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a El Dorado nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a El Dorado nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A El Dorado nemzetközi repülőtér és a Frankfurt International Airport (FRA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 11h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a El Dorado nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) El Dorado nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 29 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a AVIANCA, LATAM Airlines, EasyFly, SATENA, Viva Air Colombi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bogota városából?

Általában a El Dorado nemzetközi repülőtér (BOG) a preferált választás a Bogota-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Bogota közvetlen közelében?

Bogota környékén 1 repülőtér található: El Dorado nemzetközi repülőtér (BOG)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella