Közvetlen járat innen: El Alto nemzetközi repülőtér (LPB)

Folyamatos járatok 9 célállomásra 4 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) El Alto nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve El Alto nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LPB
Város La Paz
Ország Bolivia (BO)
Teljes cím El Alto nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -16.508890
Hosszúsági fok -68.176900
Megjelenítés a térképen Google maps

Az El Alto nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Bolíviában található El Alto nemzetközi repülőtér La Paz városa és a környező régió fő kapujaként szolgál. A világ egyik legmagasabban fekvő nemzetközi repülőtereként, amely 4061 méter (13 325 láb) magasságban található, az El Alto repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utasok számára.

Létesítmények

A repülőtér jól megtervezett terminálépülettel büszkélkedhet, különféle létesítményekkel, amelyek kielégítik az utazók igényeit:

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér többszöri bejelentkezést biztosít. pultok, hogy megkönnyítsék az utasok zökkenőmentes feldolgozását.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utazók vámmentes üzletek, butikok és kisboltok széles választékát fedezhetik fel, amelyek különféle termékeket kínálnak, beleértve a helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat, elektronikai cikkeket és több.
 • Éttermek és kávézók: A terminálon számos étterem és kávézó áll rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt kínálnak, így biztosítva, hogy az utazók csillapíthassák éhségüket vagy elfogyasszanak egy gyors kávét.
 • Társalgók.: Azok az utasok, akik további kényelemre és magánéletre vágynak, exkluzív társalgókban pihenhetnek, dolgozhatnak vagy frissítőket fogyaszthatnak a repülés előtt.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtéren poggyászszolgáltatások is rendelkezésre állnak, beleértve a kocsikat, a poggyászcsomagolást és a tárolást. létesítmények, amelyek kényelmessé teszik az utasok holmijaik biztonságos tárolását.
 • ATM-ek és valutaváltó: A terminálon belül több ATM és pénzváltó pult is található, így az utasok helyi valutát szerezhetnek be, vagy banki tranzakciókat hajthatnak végre.
 • Orvosi szolgáltatások: Az El Alto repülőtér egészségügyi szolgáltatásokat kínál, beleértve egy jól felszerelt klinikát képzett szakemberekkel, hogy orvosi segítséget nyújtsanak a rászoruló utazóknak.
 • Autókölcsönzés: Különféle nemzetközi autókölcsönző ügynökségek jelen van, számos járművet kínálva az utazók tartózkodása alatti közlekedési igényeinek kielégítésére.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít a magánjárművek számára, kényelmes hozzáférést biztosítva az autóval érkezők vagy távozók számára.

Szolgáltatások

Kiváló létesítményei mellett a repülőtér különféle szolgáltatásokat is kínál az általános utazási élmény fokozása érdekében:

 • Ingyenes Wi-Fi: Utazók ingyenes Wi-Fi hozzáférést élvezhetnek az egész terminál területén, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak a külvilággal.
 • Információs pultok: Kijelölt információs pultok állnak rendelkezésre, amelyek segítik az utasokat a járatokkal, navigációval vagy bármilyen más kérdéssel kapcsolatban. repülőtérrel kapcsolatos ügyek.
 • Közlekedés: A repülőtéren olyan közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, mint a taxik, reptéri transzferek és tömegközlekedés, így biztosítva, hogy az utazók könnyen elérjék a kívánt úti célt.
 • Különleges segítség: El. Az Alto repülőtér szolgáltatásokat és létesítményeket kínál a csökkent mozgásképességű vagy különleges igényű utasok számára, biztosítva számukra, hogy kényelmesen és biztonságosan közlekedjenek a repülőtéren.
 • Elveszett és megtalált részleg: a repülőtéren külön elveszett és megtalált részleg segíti az utasokat. az elveszett holmikat hatékonyan visszaszerezni.
 • Gyermek játszótér: Van egy kijelölt játszótér, ahol a gyerekek repülésük előtt vagy után szórakozhatnak, kellemes élményt biztosítva a családoknak.

Összességében elmondható, hogy az El Alto nemzetközi repülőtér jól megtervezett létesítményei és átfogó szolgáltatásai utazóbarát célponttá teszik, biztosítva, hogy az utasok kellemes és problémamentes élményben részesüljenek az átutazás során. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy alapvető szolgáltatások igénybevételéről, a repülőtér kielégíti a látogatók sokrétű igényeit.


El Alto nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) El Alto nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LPB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a El Alto nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a El Alto nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A El Alto nemzetközi repülőtér és a El Dorado International Airport (BOG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a El Alto nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) El Alto nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a BoA, Amaszonas, LATAM Airlines, AVIANC biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon La Paz városából?

Általában a Manuel Márquez de León nemzetközi repülőtér (LAP) a preferált választás a La Paz-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a La Paz közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella