Edward G. Pitka Sr. repülőtér (GAL) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 3 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Edward G. Pitka Sr. repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FAI Fairbanks

1-3 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése
RBY Rubin

1 járat naponta

0ó 25m Ár megjelenítése
HSL Huslia
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Edward G. Pitka Sr. repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Edward G. Pitka Sr. repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GAL
Város Galenit
Ország United-States (US)
Teljes cím Edward G. Pitka Sr. repülőtér
Szélességi fok 64.737027
Hosszúsági fok -156.952618
Megjelenítés a térképen Google maps

Id. Edward G. Pitka repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az alaszkai Galenában található Edward G. Pitka Sr. repülőtér a térség elsődleges légi közlekedési csomópontjaként szolgál. A tekintélyes Galena vénről és a légi közlekedés szószólójáról elnevezett repülőtér létfontosságú szerepet játszik a közösség és az állam többi részével való összekapcsolásában. A modern létesítmények és a szolgáltatások széles skálája révén az utazók kényelmes és kényelmes élményre számíthatnak az idősebb Edward G. Pitka repülőtér használatakor.

Létesítmények

Az idősebb Edward G. Pitka repülőtér. A repülőtér számos lehetőséggel büszkélkedhet az utasok igényeinek kielégítésére:

  • Repülőtér terminálépülete: A modern terminálépület tágas és barátságos környezetet biztosít az utazók számára. Kényelmes ülőhelyekkel, nyilvános mellékhelyiségekkel, valamint repülőjegy-vásárlásra és poggyászfelvételre kijelölt helyekkel rendelkezik.
  • Kifutópálya: A repülőtér egy jól karbantartott és burkolt kifutópályával rendelkezik, amely különféle méretű repülőgépek fogadására alkalmas. Ez lehetővé teszi mind a kereskedelmi, mind a magánrepülőgépek egyszerű fel- és leszállását.
  • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú használatra is. Az utasok kényelmesen leparkolhatják járműveiket, és rövid sétával elérhetik a terminált.
  • Szárazföldi közlekedés: A repülőtér különféle földi közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxikat és az autóbérlési szolgáltatásokat, így biztosítva, hogy az utasok könnyen elérjék végső úti céljukat. érkezés.
  • Biztonság és biztonság: A repülőtér kiemelten kezeli utasainak biztonságát képzett személyzettel és a legkorszerűbb biztonsági intézkedésekkel. Az utazók magabiztosak lehetnek az utazás során, ha tudják, hogy biztonságuk a legfontosabb.

Szolgáltatások

Az idősebb Edward G. Pitka repülőtéren átrepülő utasok széles hatótávolságot élvezhetnek az utazási élményük javítását célzó szolgáltatások:

  • Repülési információk: A repülőtér naprakész repülési információkat biztosít, lehetővé téve az utasok számára, hogy tájékozódjanak az esetleges késésekről vagy az útvonaluk változásáról.
  • Poggyászszolgáltatás: Az utasok bízhatnak a hatékony poggyászkezelésben, amely biztosítja, hogy poggyászuk biztonságosan megérkezzen úti céljukhoz. A repülőtér poggyászkocsikat is kínál az egyszerű szállítás érdekében.
  • Wi-Fi és töltőállomások: Maradjon kapcsolatban utazása során az ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel a terminál egész területén. A töltőállomások is kényelmesen elhelyezkednek azok számára, akiknek elektronikus eszközöket kell tölteniük.
  • Étkezés és vásárlás: A repülőtéren számos étkezési lehetőség kínálkozik, a gyorséttermektől a kiülős éttermekig. Ezenkívül az utazók böngészhetnek a kiskereskedelmi üzletek között, amelyek ajándéktárgyakat, olvasnivalót és utazáshoz szükséges eszközöket kínálnak.
  • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy akadálymentesített létesítményeket és szolgáltatásokat biztosítson a fogyatékkal élő vagy korlátozott mozgásképességű utasok számára. Képzett munkatársak állnak rendelkezésére, hogy segítsenek a további támogatásra szoruló személyeknek.

Akár az alaszkai Galenába látogat, akár onnan indul, az idősebb Edward G. Pitka Repülőtér arra törekszik, hogy az utazás zökkenőmentes legyen. és lehetőleg kellemes. Modern létesítményeivel, szolgáltatásaival és az utasok elégedettsége iránti elkötelezettségével a repülőtér megbízható kapujává vált ennek a gyönyörű régiónak.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Edward G. Pitka Sr. repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GAL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Edward G. Pitka Sr. repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Edward G. Pitka Sr. repülőtér repülőtérről indul?

A Edward G. Pitka Sr. repülőtér és a Fairbanks International Airport (FAI) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Edward G. Pitka Sr. repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Edward G. Pitka Sr. repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Astral Aviatio

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Galenit városából?

Általában a Edward G. Pitka Sr. repülőtér (GAL) a preferált választás a Galenit-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Galenit közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella