Közvetlen járat innen: Edinburgh repülőtér (EDI)

Folyamatos járatok 151 úti célra 33 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Edinburgh repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Edinburgh repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EDI
Város Edinburgh
Ország United-Kingdom (GB)
Teljes cím Edinburgh repülőtér
Szélességi fok 55.950785
Hosszúsági fok -3.361453
Weboldal Edinburghairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Edinburgh repülőtér
Edinburgh repülőtér
Edinburgh repülőtér
Edinburgh repülőtér
Edinburgh repülőtér
Edinburgh repülőtér

Edinburgh repülőtér

Edinburgh repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Edinburgh repülőtere, amely közvetlenül a skóciai Edinburgh város mellett található, az ország legforgalmasabb repülőtere. Elsődleges átjáróként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. Létesítményeivel és szolgáltatásaival az edinburghi repülőtér kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosít utasai számára.

Terminállétesítmények

Az Edinburgh-i repülőtér a terminállétesítmények széles skáláját kínálja az utasok számára. az utazók különféle igényei. Ezek a következők:

  • Vásárlás és étkezés: A repülőtéren kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek fantasztikus választéka található. Az utasok számos olyan üzletet fedezhetnek fel, amelyek utazáshoz szükséges cikkeket, divatot, elektronikai cikkeket, alkoholt és még sok mást kínálnak. Ezen kívül számos bár, kávézó és étterem található, ahol helyi és nemzetközi ételeket is felszolgálnak.
  • Társalgók: Különféle társalgók állnak azon utasok rendelkezésére, akik békés és kényelmes környezetet keresnek a pihenéshez vagy a munkához. Ezek a társalgók általában ingyenes frissítőket, Wi-Fi-hozzáférést, újságokat és magazinokat kínálnak.
  • Wi-Fi hozzáférés: az Edinburgh-i repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít a terminál egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak látogatásuk során.
  • ATM-ek és valutaváltó: Az ATM-ek és pénzváltók kényelmesen elhelyezkednek a repülőtéren azon utazók számára, akiknek helyi valutához vagy készpénzhez kell jutniuk.
  • Imaterem: A repülőtér kielégíti az emberek lelki szükségleteit. az utasok számára külön imaszobát biztosítanak, amely csendes teret biztosít az elmélkedéshez és az imához.

Utasszolgáltatások

Az általános utazási élmény fokozása érdekében az Edinburgh-i repülőtér számos utast kínál szolgáltatások:

  • Autókölcsönzés: Az utasok könnyedén bérelhetnek autót a repülőtéren található számos autókölcsönző cég egyikétől.
  • Taxik és transzferek: A taxik és transzferek könnyen elérhetők a terminálon kívül, kényelmes közlekedési lehetőségeket biztosítva az utasok számára.
  • Parkolás: A repülőtér különböző parkolási lehetőségeket kínál, beleértve a rövid távú és hosszú távú parkolókat. Az utasok kiválaszthatják a legmegfelelőbb lehetőséget utazási igényeik alapján.
  • Speciális segítségnyújtás: Az Edinburgh Airport elkötelezett amellett, hogy akadálymentesített létesítményeket és szolgáltatásokat biztosítson a csökkent mozgásképességű vagy speciális igényű utasok számára. Dedikált segítség áll rendelkezésre, beleértve a fogyatékkal élők számára elérhető létesítményeket, a kerekesszékes segítségnyújtást, valamint a látás- vagy hallássérültek támogatását.
  • Elveszett és megtalált: a helyszínen egy külön Elveszett Ingatlaniroda segíti az utasokat a balesetek esetén. elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak a repülőtér területén.

Összességében az Edinburgh-i repülőtér törekszik a zökkenőmentes utazási élmény biztosítására azáltal, hogy kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat kínál. Legyen szó utolsó pillanatban szuvenírvásárlásról, étkezésről vagy az alapvető utazási szolgáltatások igénybevételéről, az utasok kellemes időtöltésre számíthatnak az edinburghi repülőtéren.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Edinburgh repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A EDI kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Edinburgh repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Edinburgh repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Cancun International Airport (CUN) célállomásig ér el, körülbelül 9h 50m időtartam alatt a(z) Boeing 787-8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Edinburgh repülőtér repülőtérről?

A(z) Edinburgh repülőtér repülőtérről induló utasok 33 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ryanair, easyJet, British Airways, Loganair, Aer Lingu biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Edinburgh városából repülővel távozik?

Utazók, akik Edinburgh-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Edinburgh repülőtér (EDI)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Edinburgh közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella