Megfizethető járatok innen: Kelet-Sierra regionális repülőtér (BIH)

Utazz 2 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Kelet-Sierra regionális repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DEN Denver

2 járat naponta

2ó 20m Ár megjelenítése
SFO San Francisco

2 járat naponta

1ó 32m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Kelet-Sierra regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Kelet-Sierra regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BIH
Város Püspök
Ország United-States (US)
Teljes cím Kelet-Sierra regionális repülőtér
Szélességi fok 37.372805
Hosszúsági fok -118.363904
Weboldal Inyocounty.us
Megjelenítés a térképen Google maps

Kelet-Sierra regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Eastern Sierra regionális repülőtér egy létfontosságú közlekedési csomópont, amely Kalifornia Kelet-Sierra régióját szolgálja ki. Alapvető létesítményeket és szolgáltatásokat nyújt az utazóknak, biztosítva a kényelmes és hatékony utazási élményt. Fedezze fel a repülőtér kínálatát.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülete kényelmes és barátságos környezetet biztosít az utasok számára.
  • Kifutópályák: A Kelet-Sierra regionális repülőtér két jól karbantartott kifutópályával rendelkezik, amelyek különféle repülőgépek fogadására alkalmasak.
  • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolási igényekhez egyaránt.
  • Közlekedés: A repülőtér kényelmes földi szállítási szolgáltatásokat kínál, beleértve az autókölcsönző ügynökségeket és a taxiszolgáltatásokat.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi és étkezési lehetőséget fedezhetnek fel a terminál épületében, beleértve az ajándékboltokat, kisboltokat és éttermeket.

Szolgáltatások

  • Poggyászkezelés: A repülőtér megbízható és hatékony poggyászkezelési szolgáltatást nyújt, biztosítva, hogy az utasok a poggyászokat gondosan kezelik, és azonnal kézbesítik.
  • Biztonság: A Eastern Sierra regionális repülőtér nagy hangsúlyt fektet az utasok biztonságára, képzett biztonsági személyzettel és korszerű biztonsági rendszerekkel a helyükön.
  • Wi-Fi és töltőállomások: Az utazók az egész terminálépületben ingyenes Wi-Fi-vel kapcsolatban maradhatnak, és töltőállomások állnak rendelkezésre az elektronikus eszközök folyamatos áram alatt tartásához.
  • Információs pult: Az információs pultnál barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésben, repülési információkkal vagy helyi ajánlásokkal kapcsolatban.
  • Tárgyalási lehetőségek: A repülőtér konferenciatermeket és tárgyalótermeket kínál kicsiknek és kisebbeknek egyaránt. nagy csoportok számára, amelyek audiovizuális technológiával vannak felszerelve az üzleti találkozók vagy rendezvények lebonyolítása érdekében.

Eastern Sierra Regional Airport elkötelezett amellett, hogy kivételes létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson, hogy minden utas számára javítsa az utazási élményt. A modern felszereltségtől a hatékony működésig a repülőtér igyekszik megfelelni az utazók igényeinek, miközben fenntartja a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet.

Megjegyzések

Jelenleg az Eastern Sierra regionális repülőteret a több légitársaság, amely számos belföldi és nemzetközi célállomásra kínál járatokat.


Kelet-Sierra regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Kelet-Sierra regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Kelet-Sierra regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BIH azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Kelet-Sierra regionális repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Denver International Airport (DEN) célállomásig ér el, körülbelül 2h 18m időtartam alatt a(z) Canadair (Bombardier) Regional Jet 700 and Challenger 870 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Kelet-Sierra regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Kelet-Sierra regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Püspök városából repülővel távozik?

Utazók, akik Püspök-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Kelet-Sierra regionális repülőtér (BIH)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Püspök közvetlen közelében?

Püspök környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella