Folyamatos járat innen: East Midlands repülőtér (EMA)

Folyamatos járatok 64 célállomásra 8 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) East Midlands repülőtér kapcsán

Repülőtér neve East Midlands repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EMA
Város Donington kastély
Ország United-Kingdom (GB)
Teljes cím East Midlands repülőtér
Szélességi fok 52.829374
Hosszúsági fok -1.332134
Weboldal Eastmidlandsairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
East Midlands repülőtér
East Midlands repülőtér
East Midlands repülőtér
East Midlands repülőtér
East Midlands repülőtér
East Midlands repülőtér

East Midlands repülőtér

East Midlands repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A leicestershire-i Castle Doningtonban található East Midlands repülőtér átjáróként szolgál Anglia East Midlands régiójába. Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával a repülőtér kényelmes és élvezetes élményt nyújt az utazók számára.

Létesítmények

 • Terminálok: East Midlands repülőtér egy terminálépületből áll, amely nemzetközi és belföldi járatokat is lebonyolít.
 • Kiskereskedelem: A repülőtér számos üzlettel büszkélkedhet, amelyek a vámmentes áruktól a magas árkategóriáig terjedő termékek széles választékát kínálják. utcai divat, elektronika és ajándéktárgyak.
 • Ételek és italok: Az utazók elkényeztetik a választékot, ha étkezési lehetőségekről van szó, hiszen a terminálon különböző éttermek, kávézók és bárok állnak rendelkezésre.
 • Társalgók: Azok számára, akik nyugodtabb és exkluzívabb környezetre vágynak, az East Midlands Airport kényelmes ülőhelyekkel ellátott társalgókat, ingyenes frissítőket és üzleti lehetőségeket kínál.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a hosszú távú tartózkodást, a rövid távú tartózkodást és a találkozási szolgáltatásokat, amelyek minden típusú utazó számára kényelmet biztosítanak.
 • Szállítás: Számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre a repülőtérre és a repülőtérről, beleértve a taxikat, autóbérlési szolgáltatásokat, buszokat és egy dedikált vasúti összeköttetést.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az érkezések és indulások gyakori frissítései a terminálon jelennek meg, így az utazók tájékozottak maradhatnak járataikról.
 • Poggyászszolgáltatás: Az East Midlands repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a poggyászkocsikat, a poggyászcsomagolást és a tárolási lehetőségeket, hogy problémamentes legyen a poggyászokkal való utazás.
 • Speciális segítség: A repülőtér a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok támogatása, biztosítva a zökkenőmentes átállást a biztonsági ellenőrzéseken és a beszállási eljárásokon.
 • Pénzváltás: Az utazók kényelmesen válthatják át pénzüket az országon belül található különböző pénzváltó pultoknál. terminál.
 • Wifi és töltőállomások: Ingyenes wifi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, és vannak dedikált töltőállomások az elektronikus eszközök számára.
 • Gyermekek Játszóterek: Az East Midlands repülőtér felismeri a gyermekekkel utazó családok igényeit, és külön játszótereket biztosít a fiatalok szórakoztatására.

Összességében az East Midlands repülőtér a szolgáltatások széles skáláját kínálja. létesítmények és szolgáltatások minden utas utazási élményének javítása érdekében. A kiterjedt kiskereskedelmi lehetőségektől a kényelmes társalgókig és a kényelmes szállítási szolgáltatásokig a repülőtér zökkenőmentes utazást tesz lehetővé. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, az East Midlands repülőtér biztosítja, hogy utazása pozitívan induljon és végződjön.


East Midlands repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) East Midlands repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A EMA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a East Midlands repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a East Midlands repülőtér repülőtérről indul?

A East Midlands repülőtér és a Antalya Airport (AYT) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 5h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a East Midlands repülőtér repülőtérről?

A(z) East Midlands repülőtér repülőtérről induló utasok 8 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ryanair, Jet2, Flybe, Blue Island biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Donington kastély városából repülővel távozik?

Utazók, akik Donington kastély-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a East Midlands repülőtér (EMA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Donington kastély közvetlen közelében?

Donington kastély környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella