Közvetlen járat innen: Eagle megyei regionális repülőtér (EGE)

Utazz 13 helyszínre a 3 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Eagle megyei regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Eagle megyei regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EGE
Város Sas
Ország United-States (US)
Teljes cím Eagle megyei regionális repülőtér
Szélességi fok 39.642552
Hosszúsági fok -106.914672
Megjelenítés a térképen Google maps

Eagle County regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Üdvözöljük az Eagle megyei regionális repülőtéren, amely a gyönyörű Colorado Rockiesben található. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, repülőterünk számos létesítményt és szolgáltatást kínál a kényelmes és kényelmes utazás érdekében.

Létesítmények

  • Terminálépület: Modern A terminál épülete tágas és barátságos környezetet biztosít az utasok számára. A több társalgóval, étkezési lehetőséggel és kiskereskedelmi üzlettel könnyedén elütheti az időt az indulás előtt.
  • Poggyászkiadás: Hatékony poggyászkiadó területünk biztosítja, hogy érkezéskor gyorsan átvehesse poggyászait. A barátságos személyzet mindig készen áll bármilyen kérdés vagy probléma esetén.
  • Parkolás: Számos parkolási lehetőséget kínálunk, beleértve a rövid távú, hosszú távú és parkolóinas-szolgáltatást. Jól megvilágított és biztonságos parkolóink a terminál épülete közelében helyezkednek el.
  • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az Eagle megyei regionális repülőteret több nagy autókölcsönző cég is kiszolgálja, így könnyen bérelhet járművet érkezzen, és fedezze fel a lélegzetelállító környéket saját tempójában.
  • Wi-Fi kapcsolat: Maradjon kapcsolatban az ingyenes Wi-Fi-vel, amely az egész repülőtéren elérhető. Nézze meg e-mailjeit, böngésszen az interneten, vagy ugorjon a munkába, miközben a repülőjáratára vár.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: Kijelölt információs pultunk valódi információkat nyújt - Frissítések az érkezésekről, indulásokról és a kapuinformációkról. A hozzáértő személyzet mindig készen áll, hogy segítsen bármilyen utazással kapcsolatos kérdésben.
  • Elveszett és megtalált: Ha utazása során elveszett egy tárgyat, elveszett és megtalált részlegünk mindent megtesz, hogy újra egyesítse holmijával.. Segítségért forduljon segítőkész csapatunkhoz.
  • Egészségügyi szolgáltatások: Orvosi vészhelyzetek esetén repülőterünk egészségügyi központtal rendelkezik. Képzett szakemberek állnak rendelkezésre, hogy szükség esetén azonnali orvosi ellátást nyújtsanak.
  • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti utazók számára az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatások széles választékát kínáljuk. A konferenciatermektől az üzleti társalgókig kényelmesen dolgozhat vagy tarthat megbeszéléseket a repülés előtt.
  • Kisegítő lehetőségek: Arra törekszünk, hogy minden utas kellemes élményben legyen része repülőterünkön. Kisegítő szolgáltatásaink közé tartoznak a rámpák, a liftek és a mozgáskorlátozott személyek számára kialakított mellékhelyiségek.

Akár érkezik, akár indul, az Eagle County Regional Airport elkötelezett amellett, hogy kivételes létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson. utazási élményének fokozása érdekében. Sok szeretettel üdvözöljük repülőterünkön és a lenyűgöző tájon, amely Eagle megyében vár.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Eagle megyei regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A EGE kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Eagle megyei regionális repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Eagle megyei regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Eagle megyei regionális repülőtér és a John F. Kennedy International Airport (JFK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 13m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Eagle megyei regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Eagle megyei regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a United Airlines, American Airlines, Delta Air Line biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Sas városából?

Általában a Eagle megyei regionális repülőtér (EGE) a preferált választás a Sas-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Sas közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella