Folyamatos járat innen: Dunedin nemzetközi repülőtér (DUD)

Folyamatos járatok 3 úti célra 2 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Dunedin nemzetközi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Dunedin nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dunedin nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DUD
Város Dunedin
Ország New-Zealand (NZ)
Teljes cím Dunedin nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -45.925861
Hosszúsági fok 170.202168
Weboldal Dunedinairport.co.nz
Megjelenítés a térképen Google maps

A Dunedin nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Új-Zéland déli szigetének délkeleti részén található Dunedin nemzetközi repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtéren különféle check-in pultok állnak rendelkezésre a különböző légitársaságok fogadására, így az utasok egyszerűen elvégezhetik a bejelentkezési folyamatot.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet élvezhetnek, beleértve a vámmentes üzleteket, amelyek különféle árucikkeket, például helyi ajándéktárgyakat, ruházati cikkeket és elektronikai cikkeket kínálnak. Számos étkezési lehetőség is rendelkezésre áll, a gyors falatoktól a teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermekig.
 • Társalgók: A Dunedin nemzetközi repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a repülés előtt. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes Wi-Fi-t, frissítőket és üzleti lehetőségeket biztosítanak azoknak, akiknek dolgozniuk kell.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminálon ATM-ek és pénzváltók segítik az utazókat a helyi valuta vagy a pénz megszerzésében. minden szükséges pénzügyi szolgáltatást.
 • Autókölcsönző: A repülőtér területén számos neves autókölcsönző cég található, amelyek kényelmes közlekedési lehetőségeket kínálnak a Dunedint és környező régióit felfedezni vágyó látogatóknak.

Akadálymentesítési szolgáltatások

 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér mozgáskorlátozott vagy fogyatékkal élő utasokat szolgál ki. Kerekesszékes segítség, akadálymentesített mellékhelyiségek és kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre a gördülékeny utazási élmény érdekében.
 • Szülői szobák: A Dunedin Nemzetközi Repülőtér dedikált területeket kínál a szülők számára, ahol kényelmes és privát környezetben gondoskodhatnak gyermekeik igényeiről.

Közlekedés

 • Taxik és transzferek: A látogatók kényelmesen a terminál épületén kívül találhatnak taxikat és transzferszolgáltatásokat, amelyek közlekedési lehetőségeket kínálnak Dunedinben és környékén.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér és Dunedin City között buszjárat közlekedik, így az utasok tömegközlekedéssel könnyen elérhetik kívánt helyüket.
 • Parkolás: A repülőtér mindkét rövid távú utat biztosít. -távú és hosszú távú parkolási lehetőség azoknak, akik útjuk során szeretnék elhagyni járműveiket. A parkolóhelyek könnyen megközelíthetők, biztonságosak és jól karbantartottak.

További szolgáltatások

 • Elveszett és megtalált: tárgyak elvesztése esetén az utasok érdeklődjön az elveszett holmikkal kapcsolatban a repülőtér információs pultjánál.
 • Wi-Fi: a Dunedin nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak a látogatásuk során.
 • Orvosi ellátás. Szolgáltatások: A repülőtéren egészségügyi létesítmények és képzett személyzet állnak rendelkezésre, hogy bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén segítséget nyújtsanak az utasoknak.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Dunedin nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DUD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Dunedin nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Dunedin nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Auckland Airport (AKL) célállomásig ér el, körülbelül 1h 45m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Dunedin nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Dunedin nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air New Zealand, Jetsta biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Dunedin városából?

Általában a Dunedin nemzetközi repülőtér (DUD) a preferált választás a Dunedin-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Dunedin közvetlen közelében?

Dunedin környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella