Megfizethető járatok innen: Douglas–Charles repülőtér (DOM)

Utazz 11 helyszínre a 7 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Douglas–Charles repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BGI Bridgetown

1-2 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
PTP Pointe-à-Pitre

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése
SLU Castries

1 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése
MIA Miami

1 járat naponta

3ó 36m Ár megjelenítése
SJU Carolina

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése
ANU Szent János
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
SXM Philipsburg
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
EIS Marha sziget
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
FDF Le Lamentin
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése
POS Piarco
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Douglas–Charles repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Douglas–Charles repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DOM
Város Melville Hall
Ország Dominica (DM)
Teljes cím Douglas–Charles repülőtér
Szélességi fok 15.546761
Hosszúsági fok -61.300911
Megjelenítés a térképen Google maps

A Douglas?Charles repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Douglas?Charles repülőtér, korábban Melville Hall repülőtérként ismert, Dominika fő nemzetközi repülőtere. A sziget északkeleti partján található, és fontos átjáróként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson utasai számára.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülete tiszta és kényelmes jól karbantartott tér az utazók számára. Fel van szerelve minden szükséges kényelemmel, hogy kielégítse az utasok igényeit.
  • Éttermek és kávézók: A repülőtéren különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy gyorsan harapni tudjanak vagy teljes étkezést elfogyasszanak. repülés.
  • Üzletek és vámmentes: A vámmentes üzletek áruk széles választékát kínálják, beleértve az italokat, dohányt, kozmetikumokat és elektronikai cikkeket. Ezek az üzletek tökéletesek az utolsó pillanatban történő vásárláshoz vagy szuvenírvadászathoz.
  • Autókölcsönző szolgáltatások: A repülőtéren belül számos autókölcsönző iroda működik, amelyek kényelmes közlekedési lehetőségeket kínálnak azoknak az utasoknak, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a szigetet.

Szolgáltatások

  • Információs pult: egy személyzettel ellátott információs pult áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat az utazásukkal, a repülőtéri létesítményekkel vagy az általános információkkal kapcsolatos kérdésekben. Dominikáról.
  • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utasok poggyászának zökkenőmentes átadása érdekében.
  • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok hozzáférhetnek az ATM-ekhez vagy használhatják a pénzváltót a repülőtéren elérhető szolgáltatások helyi valuta beszerzéséhez vagy pénzügyeik kezeléséhez.
  • Ingyenes Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.
  • Speciális segítségnyújtás: Kérésre a csökkent mozgásképességű vagy különleges igényű utasok számára létesítmények állnak rendelkezésre. Az elkötelezett munkatársak segítséget és támogatást nyújtanak az utazás során.
  • Gépkocsiparkoló: A repülőtéren bőséges parkolóhely áll rendelkezésre azok számára, akik utazásuk során szeretnék leparkolni járműveiket.

A Douglas?Charles Airport modern létesítmények és szolgáltatások széles skálájával igyekszik biztosítani az utazók számára kellemes élményt. Az utasok étkezési lehetőségeket, vámmentes vásárlást és autókölcsönzési szolgáltatásokat élvezhetnek a terminál épületében. A repülőtér olyan szükséges szolgáltatásokat is nyújt, mint a poggyászkezelés, a pénzváltás és az ingyenes Wi-Fi, hogy kielégítse az utasok igényeit. Az utasok elégedettsége iránti elkötelezettségével a Douglas?Charles Airport hozzájárul a Dominikába és onnan induló utazások problémamentessé tételéhez.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Douglas–Charles repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DOM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Douglas–Charles repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Douglas–Charles repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Miami International Airport (MIA) célállomásig ér el, körülbelül 3h 30m időtartam alatt a(z) Embraer 175 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Douglas–Charles repülőtér repülőtérről?

A(z) Douglas–Charles repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a interCaribbean Airways, Air Antilles, LIAT, Silver Airways, American Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Melville Hall városából repülővel távozik?

Utazók, akik Melville Hall-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Douglas–Charles repülőtér (DOM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Melville Hall közvetlen közelében?

Melville Hall környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella