Douala nemzetközi repülőtér (DLA) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 19 helyszínt 17 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Douala nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Douala nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DLA
Város Douala
Ország Cameroon (CM)
Teljes cím Douala nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 4.013460
Hosszúsági fok 9.717018
Megjelenítés a térképen Google maps

Douala nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Douala nemzetközi repülőtér Kamerun legnagyobb és legforgalmasabb repülőtere, amely az ország nemzetközi és belföldi légi közlekedésének elsődleges átjárója. A repülőtér modern létesítményeivel és széleskörű szolgáltatásaival kényelmes és hatékony utazási élményt kíván nyújtani az utasoknak.

Létesítmények

Terminálok

 • A Douala nemzetközi repülőtér egyetlen terminálépülettel rendelkezik, amely belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál.
 • A terminált nagy mennyiségű utas fogadására tervezték, és modern létesítményekkel és kényelmi eszközökkel van felszerelve.

Vámmentes vásárlás

 • Az utasok számos vámmentes üzletet élvezhetnek, amelyek számos terméket, például kozmetikumokat, illatanyagokat, elektronikai cikkeket és helyi kézműves termékeket kínálnak.
 • A vámmentes területen számos étterem és kávézó is helyet kapott, ahol az utasok pihenhetnek, és elfogyaszthatnak egy étkezést vagy egy gyors harapnivalót a repülés előtt vagy után.

Társalgók

 • A Douala Nemzetközi Repülőtér belföldi és nemzetközi utasok számára is kínál társalgókat.
 • A társalgók kényelmes és csendes környezetet biztosítanak az utazók számára, akik repülésük előtt pihenhetnek, dolgozhatnak vagy felfrissülhetnek.
 • Az utasok ingyenes harapnivalókat és italokat, nagy sebességű Wi-Fi hozzáférést, valamint válogatott újságokat és magazinokat kaphatnak.

Parkolás

 • A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál az utasok kényelméért.
 • A járművek biztonsága érdekében a nap 24 órájában őrzött, őrzött parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

Szolgáltatások

Passenger Assistance

 • Egy elkötelezett személyzet áll rendelkezésre az egész repülőtéren, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályukban.
 • Azok az utasok, akiknek speciális segítségre, például kerekesszékes hozzáférésre vagy orvosi segítségre van szükségük, előre vagy érkezéskor gondoskodhatnak ezekről a szolgáltatásokról.

Poggyászszolgáltatás

 • A repülőtéren poggyászszolgáltatások, beleértve a kocsikat és a poggyászcsomagolást, a zökkenőmentes és biztonságos poggyászkezelés megkönnyítése érdekében.
 • Elveszett és talált pultok állnak rendelkezésre az utasok számára, hogy jelentsék az elveszett vagy sérült poggyászokat.

Banki és pénzváltó

 • A repülőtéri terminálon belül különböző ATM-ek és pénzváltó pultok találhatók.
 • Az utasok hozzáférhetnek a banki szolgáltatásokhoz, készpénzt vehetnek fel vagy valutát válthatnak. problémamentes élmény.

Egészségügyi létesítmények

 • A Douala nemzetközi repülőtér egészségügyi létesítményekkel rendelkezik, beleértve az elsősegélynyújtó klinikát és képzett egészségügyi személyzetet, hogy gondoskodjanak a bármilyen sürgősségi orvosi vagy az utasok kisebb egészségügyi szükségletei.

Szállítás

 • A taxik és az autókölcsönzési szolgáltatások könnyen elérhetők a repülőtéren azon utasok számára, akiknek végső szállításra van szükségük célállomások.

A Douala nemzetközi repülőtér az utasok kényelmét helyezi előtérbe a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával. A vámmentes bevásárlástól és a társalgóktól az utassegítésig és az egészségügyi létesítményekig a repülőtér törekszik arra, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson minden, az ajtón áthaladó utas számára.


Douala nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Douala nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DLA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Douala nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Douala nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Istanbul Airport (IST) célállomásig ér el, körülbelül 6h 55m időtartam alatt a(z) Airbus A330-300 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Douala nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 17 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Douala nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Camair-Co, Afrijet, Air France, ASKY Airlines, RwandAi

Melyik repülőteret kell használni, amikor Douala városából repülővel távozik?

Utazók, akik Douala-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Douala nemzetközi repülőtér (DLA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Douala közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella