Közvetlen járat innen: Dongying Shengli repülőtér (DOY)

Közvetlen járatok 20 célállomásra 7 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Dongying Shengli repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dongying Shengli repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DOY
Város Dongying
Ország China (CN)
Teljes cím Dongying Shengli repülőtér
Szélességi fok 37.509917
Hosszúsági fok 118.793483
Megjelenítés a térképen Google maps

A Dongying Shengli repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Dongying Shengli repülőtér egy modern repülőtér Dongying városában, Shandong tartományban, Kínában. Korszerű létesítményeivel és hatékony szolgáltatásaival kényelmes és kényelmes élményt nyújt az utazók számára.

Létesítmények

A repülőtér számos szolgáltatást kínál a zavartalan utazás érdekében. és élvezetes utazás:

 • Terminálépület: A repülőtér egy tágas és jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik, amely kényelmes és barátságos környezetet biztosít az utasok számára.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Különféle szolgáltatások kiskereskedelmi egységek állnak rendelkezésre, amelyek az áruk széles választékát kínálják, például ajándéktárgyakat, divatáru- és vámmentes termékeket. A repülőtér számos étkezési lehetőséggel is büszkélkedhet, beleértve a helyi konyhát és a nemzetközi kedvenceket.
 • Társalgók: Az extra kényelemre és magánéletre vágyók számára a repülőtér VIP-társalgókkal várja vendégeit, ahol az utasok pihenhetnek, dolgozhatnak vagy frissítőket fogyaszthatnak. járatuk.
 • Parkolási lehetőségek: Tágas parkolóhelyek állnak rendelkezésre rövid és hosszú távú parkoláshoz is.
 • ATM-ek és pénzváltó: A kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok teszik ezt. az utasok könnyen hozzáférhetnek készpénzhez vagy szükség szerint átválthatnak valutát.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászcsomagolási, tárolási és kézbesítési szolgáltatásokat kínál, biztosítva az utasok poggyászának megfelelő gondozását.
 • Információs pultok: A személyzettel ellátott információs pultok stratégiai helyen találhatók a repülőtér egész területén, hogy segítséget nyújtsanak és válaszoljanak az utasok esetleges kérdéseire.
 • WiFi és töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál épületében, így az utasok maradj kapcsolatban. Különböző területeken töltőállomások is találhatók az eszközök kényelmes feltöltéséhez.
 • Egészségügyi létesítmények: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér rendelkezik olyan egészségügyi létesítményekkel, amelyek az alapvető elsősegély és orvosi segítségnyújtás biztosítására alkalmasak.

Szolgáltatások

Az utazási élmény fokozása érdekében a Dongying Shengli repülőtér számos szolgáltatást kínál:

 • Repülési információk: Valós idejű repülési információk jelennek meg a terminálépületben a képernyőkön, folyamatosan tájékoztatva az utasokat a repülési menetrendjük frissítéseiről vagy változásairól.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelő rendszereket alkalmaz az utasok poggyászainak zökkenőmentes és időben történő kézbesítésének biztosítására.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt holmik esetén az utasok felkereshetik a repülőtér elveszett és megtalált részlegét, hogy segítsenek megtalálni tárgyaikat.
 • Szállítás: Különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a és a repülőtérről, beleértve a taxikat, bérautókat és transzferszolgáltatásokat.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára a kényelmes és problémamentes utazás érdekében.
 • Utazási irodák: A terminál épületében található utazási irodák kényelmes szolgáltatásokat kínálnak, például jegyfoglalást, utazási csomagokat és egyéb utazással kapcsolatos információkat.
 • Szállodák: Számos szálloda található a repülőtér közelében, szálláslehetőséget biztosít azon utazók számára, akik éjszakázásra vágynak.

Lenyűgöző létesítményeinek és szolgáltatásainak kínálatával a Dongying Shengli repülőtér arra törekszik, hogy minden utazó élményét élvezetessé és stresszmentessé tegye az érkezés pillanatától egészen addig. az indulás időpontja.


Dongying Shengli repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Dongying Shengli repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DOY kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Dongying Shengli repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Dongying Shengli repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Shenzhen Bao’an International Airport (SZX) célállomásig ér el, körülbelül 3h 30m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Dongying Shengli repülőtér repülőtéren?

Összesen 7 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Dongying Shengli repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Hainan Airlines, Spring Airlines, China United Airlines, China Eastern Airlines, Air Chin

Melyik repülőteret kell használni, amikor Dongying városából repülővel távozik?

Utazók, akik Dongying-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Dongying Shengli repülőtér (DOY)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Dongying közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella