Megfizethető járatok innen: Don Mueang nemzetközi repülőtér (DMK)

Közvetlen járatok 76 célállomásra 10 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Don Mueang nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Don Mueang nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DMK
Város Bangkok
Ország Thailand (TH)
Teljes cím Don Mueang nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 13.913260
Hosszúsági fok 100.604199
Weboldal Donmueangairportthai.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Don Mueang nemzetközi repülőtér
Don Mueang nemzetközi repülőtér
Don Mueang nemzetközi repülőtér
Don Mueang nemzetközi repülőtér
Don Mueang nemzetközi repülőtér
Don Mueang nemzetközi repülőtér

A Don Mueang nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A thaiföldi Bangkokban található Don Mueang nemzetközi repülőtér Délkelet-Ázsia egyik legforgalmasabb és legfontosabb repülőtere. A modern létesítmények és szolgáltatások sora révén kiváló utazási élményt nyújt az utasok számára.

Terminálépületek

 • A Don Mueang nemzetközi repülőtér két fő terminálépületből áll: 1. terminál és a 2-es terminál.
 • Az 1-es terminál nemzetközi járatokat szolgál ki, míg a 2-es terminál a belföldi járatokat szolgálja ki.
 • Mindkét terminál számos szolgáltatást kínál, beleértve az üzleteket, éttermeket, pénzváltó szolgáltatásokat és ügyeletet. -ingyenes vásárlás.

Szállítás

 • Különböző közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy az utasok elérjék és indulhassanak a repülőtérről:
  • Taxik: A repülőtéren külön taxiállomás található, amely megkönnyíti az utazók számára, hogy elérjék úti céljukat.
  • Tömegközlekedési buszok: Rendszeres tömegközlekedési buszok kötik össze a repülőteret Bangkok különböző részeivel, megfizethető közlekedési lehetőséget biztosítva..
  • Shuttle buszok: Ingyenes transzferbuszok közlekednek a két terminál között, így az utasok könnyen átszállhatnak a belföldi és a nemzetközi járatok között.

Létesítmények

 • Banki és pénzváltó: Számos bank és pénzváltó pult áll rendelkezésre a repülőtéri terminálokon, így az utazók kényelmesen válthatnak pénzt vagy hozzáférhetnek a banki szolgáltatásokhoz.
 • Éttermek és kávézók: számos étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, a helyi thai konyhától a nemzetközi gyorsétterem-láncokig.
 • Vásárlás: A repülőtér számos üzlettel büszkélkedhet, ahol az ajándéktárgyaktól és ruházati cikkektől az elektronikai cikkekig és vámmentes cikkekig mindent árulnak.
 • Társalgók: azok számára, akik kényelemre és kikapcsolódásra vágynak, számos társalgó kínál nyugodt tereket, ingyenes frissítőket és Wi-Fi hozzáférést.
 • Wi-Fi: a Don Mueang nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít. az egész terminálon, biztosítva, hogy az utasok kapcsolatban maradhassanak utazásuk során.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren külön egészségügyi központ áll rendelkezésre, amely alkalmas az esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek kezelésére.

Szolgáltatások

 • Poggyászszolgáltatások: A Don Mueang nemzetközi repülőtér poggyászmegőrzőt, valamint elveszett és talált szolgáltatásokat kínál, hogy segítse az utasokat holmijaik szállításában.
 • Információ Pultok: A repülőtér egész területén információs pultok találhatók, hogy segítséget nyújtsanak a repülési információkkal, útbaigazítással és bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban.
 • Speciális igényeket kielégítő létesítmények: A repülőtér rendelkezik létesítményekkel a különleges igényű egyének kiszolgálására, beleértve az akadálymentesített létesítményeket is. mellékhelyiségek, rámpák és kijelölt parkolóhelyek.
 • Kisállat-szolgáltatások: Háziállatokkal utazik? A repülőtér kisállat-mentő területeket és kisállatszállítási szolgáltatásokat kínál, hogy kényelmes utazást biztosítson szőrös barátainak.

A Don Mueang nemzetközi repülőtér célja, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosítson minden utas számára. Modern létesítményeivel, kényelmes közlekedési lehetőségeivel és számos szolgáltatásával továbbra is a legjobb választás a Bangkokba vagy onnan induló utazók számára.


Don Mueang nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Don Mueang nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DMK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Don Mueang nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Don Mueang nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Fukuoka Airport (FUK) célállomásig ér el, körülbelül 5h 30m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Don Mueang nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Don Mueang nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Thai AirAsia, Nok Air, Thai Lion Air, AirAsia, Indonesia AirAsi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bangkok városából?

Általában a Suvarnabhumi Repülőtér (BKK) a preferált választás a Bangkok-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Bangkok közvetlen közelében?

Bangkok környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella