Megfizethető járatok innen: Dodge City regionális repülőtér (DDC)

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Dodge City regionális repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DEN Denver

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése
LBL Liberális

1 járat naponta

0ó 44m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Dodge City regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dodge City regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DDC
Város Dodge City
Ország United-States (US)
Teljes cím Dodge City regionális repülőtér
Szélességi fok 37.751661
Hosszúsági fok -100.023779
Weboldal Dodgecity.org
Megjelenítés a térképen Google maps

Dodge City regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Dodge City regionális repülőtér, amely a kansasi Dodge Cityben található, létfontosságú közlekedési lehetőség a közösség és a környező régió szolgálatában. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínáló repülőtér zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosít az utasok számára.

Létesítmények:

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminállal rendelkezik. épület kényelmes ülősarokkal, mellékhelyiségekkel és akadálymentesített létesítményekkel a fogyatékkal élők számára.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolási igények kielégítésére. A repülőtér kényelmes parkolóhelyeket kínál a terminál közelében, így az utazók könnyen megközelíthetők.
 • Kifutópályák: A Dodge City Regional Airport jól karbantartott kifutópályáival büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik a különböző típusú repülőgépek biztonságos fel- és leszállását. A kifutópályákat rendszeresen ellenőrzik és karbantartják az optimális feltételek biztosítása érdekében.
 • Hangárok: A repülőtér hangárokkal van felszerelve a repülőgépek tárolására és karbantartására. Ezek a létesítmények menedéket és védelmet nyújtanak magánrepülőknek és kereskedelmi repülőgépeknek.
 • Üzemanyag-szolgáltatások: A repülési igények kielégítésére a repülőtér kiváló minőségű üzemanyag-szolgáltatásokat kínál. Repülőgép-üzemanyag és repülőgépbenzin áll rendelkezésre a különböző repülőgépek követelményeinek kielégítésére.
 • Terminálszolgáltatások: Az utasok különféle kényelmi szolgáltatást élvezhetnek a terminál épületében, beleértve a kávézót vagy snackbárt, az ajándékboltokat és az üzleti központot. Ezek a szolgáltatások az utazók kényelmét szolgálják.

Szolgáltatások:

 • Repülési műveletek: A repülőtér az általános repülést és a kereskedelmi járatokat egyaránt megkönnyíti. Rendszeres járatok kötik össze Dodge City-t a nagyobb városokkal, kényelmes utazási lehetőségeket kínálva üzleti és szabadidős célokra egyaránt.
 • Utasszolgáltatások: A repülőtér nagy hangsúlyt fektet az ügyfélszolgálatra, zökkenőmentes és problémamentes élményt biztosítva az utasoknak.. Barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen a bejelentkezés, a poggyászkezelés és a beszállás során.
 • Szárazföldi közlekedés: A földi szállítási szolgáltatások könnyen elérhetőek a repülőtéren, beleértve az autókölcsönző ügynökségeket, a taxiszolgáltatásokat és az autókat. bérlési lehetőségek. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik az utasok számára, hogy érkezéskor könnyen elérjék úti céljukat.
 • Biztonság: A Dodge City Regional Airport kiemelten kezeli utasai biztonságát. Szigorú biztonsági intézkedések vannak bevezetve a biztonságos és védett utazási környezet biztosítása érdekében.
 • Légiközlekedés-támogató szolgáltatások: A repülőtér számos szolgáltatást nyújt a pilóták és a repülőgép-tulajdonosok számára, beleértve a repülőgépek karbantartását és javítását, a repülési oktatást és a repülőgépeket. bérbeadás. Ezek a szolgáltatások hozzájárulnak egy virágzó légiközlekedési közösséghez.
 • Vámügy és bevándorlás: A nemzetközi utazók számára a repülőtér vámügyi és bevándorlási szolgáltatásokat kínál, biztosítva a zökkenőmentes belépési folyamatot a más országokból érkezők számára.

A Dodge City regionális repülőtér elsőrangú létesítményeket és szolgáltatásokat kínál az utazók igényeinek kielégítésére. A repülőtér modern terminálépületétől és jól karbantartott kifutóitól az utasszolgáltatásokig és a légi közlekedés támogatásáig kényelmes és hatékony utazási élményt nyújt. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utaznak, az utasok számíthatnak a Dodge City regionális repülőtér által kínált létesítményekre és szolgáltatásokra.


Dodge City regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Dodge City regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Dodge City regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, DDC azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Dodge City regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Dodge City regionális repülőtér és a Denver International Airport (DEN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 47m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Dodge City regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Dodge City regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Dodge City városából?

Általában a Dodge City regionális repülőtér (DDC) a preferált választás a Dodge City-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Dodge City közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella