Repülőjárat akciók innen: Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér (CNQ)

Folyamatos járatok 2 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
AEP Fővárosi szövetségi

1-4 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
EZE Ezeiza
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 28m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CNQ
Város Corrientes
Ország Argentina (AR)
Teljes cím Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -27.446824
Hosszúsági fok -58.760656
Megjelenítés a térképen Google maps

Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér alapvető átjáró az argentin Corrientes városába. A tisztelt argentin orvos és professzor, Dr. Fernando Piragine Niveyro tiszteletére elnevezett repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, amelyek mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók igényeit kielégítik.

Létesítmények

1. Terminálépület

A repülőtér modern terminálépülete kényelmes és kényelmes teret kínál az utazóknak. Tágas várótérrel, tiszta mellékhelyiségekkel és bőséges ülőhelyekkel rendelkezik. Az utasok ingyenes Wi-Fi hozzáférést élvezhetnek a terminál egész területén.

2. Étkezés és vásárlás

A repülőtéren különféle étkezési lehetőségek és üzletek találhatók, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy csillapítsák éhségüket és megvásárolják az alapvető cikkeket. Legyen szó gyors harapnivalóról vagy teljes étkezésről, a repülőtér számos éttermet, kávézót és gyorséttermet kínál. A bevásárlóterületen vámmentes üzletek, könyvesboltok és ajándékboltok találhatók, ahol lehetőség nyílik ajándékok vagy helyi termékek vásárlására.

3. Banki és valutaváltás

Az utazók pénzügyi igényeinek kielégítésére a repülőtér banki és valutaváltási szolgáltatásokat nyújt. Az utasok könnyen hozzáférhetnek az ATM-ekhez és valutaváltó pultokhoz, hogy megszerezzék a helyi valutát, vagy pénzügyi tranzakciókat hajthassanak végre.

4. Autókölcsönzés

Azok az utazók, akik szívesebben szeretnék felfedezni a várost a saját tempójukban, a repülőtéren autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre. Az utasok kényelmesen bérelhetnek járművet jó hírű autókölcsönző cégektől a gördülékeny és kényelmes utazás érdekében.

Szolgáltatások

1. Információs pult

A repülőtéren van egy információs pult, ahol hozzáértő személyzet dolgozik. Az utazók segítséget kérhetnek, érdeklődhetnek a repülés részleteiről, vagy információkat kaphatnak a repülőtérről és a környező területekről.

2. Poggyászszolgáltatás

A repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást kínál a poggyász biztonságos kezelésének biztosítása érdekében. Az utasok szükség szerint használhatják a poggyászkocsikat, a poggyászcsomagolást és a tárolási lehetőségeket.

3. Közlekedés

A szállítási lehetőségek könnyen elérhetők, hogy az utazókat a kívánt úti célba szállítsák. A taxik, a transzferszolgáltatások és a tömegközlekedés közvetlenül a terminál épülete előtt érhető el.

4. Egészségügyi létesítmények

A repülőtér az utasok jólétét az egészségügyi létesítmények biztosításával helyezi előtérbe. Sürgős esetekben vagy orvosi segítségnyújtás esetén szakképzett szakemberekkel felszerelt egészségügyi központ áll rendelkezésre, akik készen állnak a szükséges segítségnyújtásra.

5. Különleges segítség

A különleges igényű vagy fogyatékkal élő utasok számára a repülőtér célzott segítséget nyújt. A kerekesszékkel megközelíthetőség, a fenntartott parkolóhelyek és a repülőtéri személyzet támogatása kényelmes és stresszmentes élményt biztosít.

Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy az utazók számára a legkiválóbb létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtsa. A jól felszerelt terminálépülettől a különféle étkezési lehetőségekig, közlekedési lehetőségekig és speciális segítségnyújtásig a repülőtér kellemes és kényelmes utazást biztosít minden kapuján áthaladó utas számára.


Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CNQ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Jorge Newbery Airfield (AEP) célállomásig ér el, körülbelül 1h 30m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Aerolineas Argentinas, Felix Airways, Jetsmart Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Corrientes városából?

Általában a Doktor Fernando Piragine Niveyro nemzetközi repülőtér (CNQ) a preferált választás a Corrientes-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Corrientes közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella