Repülőjárat akciók innen: Dimapur repülőtér (DMU)

Utazz 5 helyszínre a 3 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Dimapur repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CCU Kolkata

1-2 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
DEL Delhi

1 járat naponta

2ó 45m Ár megjelenítése
SHL Sheldon

1 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése
DIB Dibrugarh
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése
IMF Imphal
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Dimapur repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dimapur repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DMU
Város Dimapur
Ország India (IN)
Teljes cím Dimapur repülőtér
Szélességi fok 25.882014
Hosszúsági fok 93.773633
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Dimapur repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Dimapur repülőtér, más néven Dimapur Civil Repülőtér, az indiai Nagalandban található Dimapur városát kiszolgáló elsődleges repülőtér. Ez egy belföldi repülőtér, amely összeköti Dimapurt India különböző nagyvárosaival. A repülőtér jól felszerelt, számos létesítmény és szolgáltatás biztosítja az utasok kényelmes és kényelmes utazási élményét.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A Dimapur repülőtér több check-in pultot is kínál az utasok problémamentes bejelentkezési folyamatának biztosítása érdekében.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a kocsikat és a poggyászpultokat, hogy segítse az utasokat poggyászuk szállításában.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, amelyek számos terméket és szolgáltatást kínálnak, beleértve könyveket, ajándéktárgyakat, harapnivalókat és italokat.
 • Étkezés: Az utasok élvezhetik különféle étkezési lehetőségek a repülőtéren, különböző ízlések és preferenciák kielégítése érdekében.
 • Társalgók: A Dimapur repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a repülés előtt.
 • Banki és ATM-ek: A repülőtér banki szolgáltatásokkal és ATM-ekkel van felszerelve az utasok kényelme érdekében.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és elsősegélynyújtó állomással rendelkezik az utazók jólétének biztosítása érdekében.
 • Információs pultok: Információs pultok állnak rendelkezésre az egész repülőtéren, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésük vagy aggályuk van.
 • Autókölcsönzés: Az utasoknak lehetőségük van autót bérelni a repülőtéren, így könnyebben felfedezhetik Dimapurt és környékét.
 • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek, köztük taxik és buszok, könnyen elérhetők a repülőtéren kívül a továbbutazáshoz.

Szolgáltatások embereknek fogyatékkal élők

A Dimapur repülőtér kielégíti a fogyatékkal élő utasok igényeit, és biztosítja, hogy utazási élményük a lehető legzökkenőmentesebb legyen. A repülőtér a következő szolgáltatásokat nyújtja:

 • Korlószékes segítség: A segítségre szoruló utasok kerekesszékes szolgáltatást kérhetnek a repülőtéren.
 • Akadálymentes mellékhelyiségek: A repülőtér kifejezetten fogyatékkal élők fogadására tervezett mellékhelyiségekkel rendelkezik.
 • Parkolás: A terminál bejárata közelében kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre fogyatékkal élő utasok számára.
 • Speciális segítség: Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy támogatást és segítséget nyújtsanak a fogyatékkal élő utasoknak.

Biztonsági intézkedések

Dimapur A repülőtér kiemelten kezeli az utasok biztonságát, és szigorú biztonsági intézkedéseket követ, biztosítva a biztonságos környezetet a terminálon belül. Néhány biztonsági funkció a következőket tartalmazza:

 • Poggyászellenőrzés: Minden poggyászt átvizsgálnak a tiltott tárgyak vagy biztonsági fenyegetések észlelése érdekében.
 • Fémdetektorok: Az utasok átvizsgálása fémdetektorokkal történik a repülőtér biztonságának fenntartása érdekében.
 • CCTV felügyelet: A repülőtér területét CCTV kamerák figyelik a biztonság fokozása és a biztonság fenntartása érdekében. biztonságos környezet.
 • Biztonsági személyzet: Képzett biztonsági személyzet van jelen az egész repülőtéren, biztosítva az utasok és tárgyaik biztonságát.
 • X- Sugárszkennerek: A röntgenszkennereket a kézipoggyász alapos vizsgálatára és a potenciális veszélyek észlelésére használják.

A Dimapur repülőtér létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasok igényeit. A kényelmes társalgóktól és étkezési lehetőségektől a banki szolgáltatásokig és információs pultokig a repülőtér igyekszik kellemes utazási élményt nyújtani. Ezenkívül a repülőtér szigorú biztonsági intézkedésekkel gondoskodik utasainak biztonságáról. Számos kényelmi szolgáltatásával és az utasok kényelmére összpontosítva a Dimapur repülőtér célja, hogy minden utazást élvezetessé tegyen.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Dimapur repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Dimapur repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, DMU azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Dimapur repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Indira Gandhi International Airport (DEL) célállomásig ér el, körülbelül 3h 5m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Dimapur repülőtér repülőtérről?

A(z) Dimapur repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a IndiGo, Air India, Air Indi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Dimapur városából repülővel távozik?

Utazók, akik Dimapur-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Dimapur repülőtér (DMU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Dimapur közvetlen közelében?

Dimapur környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella