Közvetlen járat innen: Dibrugarh repülőtér (MOH)

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Dibrugarh repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
UPG Makassar

4 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
PLW Palu

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Dibrugarh repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dibrugarh repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MOH
Város Mohanbari
Ország India (IN)
Teljes cím Dibrugarh repülőtér
Szélességi fok 27.484848
Hosszúsági fok 95.021579
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Dibrugarh repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Dibrugarh repülőtér, más néven Mohanbari repülőtér, az indiai Assam államban található. Dibrugarh városát és a környező területeket szolgálja ki. A repülőtér számos lehetőséggel és szolgáltatással biztosítja az utasok kényelmes és kényelmes élményét.

1. Terminálépület

A repülőtér modern terminálépülete minden szükséges kényelemmel felszerelt. Tágas és jól karbantartott környezetet kínál az utazóknak. A terminál külön érkezési és indulási területtel rendelkezik, biztosítva az utasok zavartalan áramlását.

2. Poggyászszolgáltatás

A repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást nyújt az utasok poggyászainak kezelésére. Az utasok kényelmesen használhatják a poggyászkocsikat. Ezenkívül van egy elveszett és megtalált pult, ahol az utasok jelenthetik a hiányzó tárgyakat.

3. Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek

A Dibrugarh repülőtér kiskereskedelmi üzletek és vámmentes üzletek széles választékát kínálja az utasoknak. Ezek az üzletek különféle termékeket kínálnak, beleértve a ruházatot, elektronikai cikkeket, ajándéktárgyakat és egyebeket. Lehetővé teszi az utazók számára, hogy a repülés előtt vagy után vásároljanak.

4. Étel- és italboltok

A repülőtéren számos étel- és italbolt található, amelyek széles választékot kínálnak. Az utasok egy gyors harapnivalót vagy teljes vacsorát fogyaszthatnak a különböző éttermekben és kávézókban. Ezek az üzletek különböző ízléseket és étkezési preferenciákat szolgálnak ki.

5. Egészségügyi létesítmények

A repülőtéren van egy orvosi szoba, amely alkalmas bármilyen egészségügyi vészhelyzet kezelésére vagy alapvető egészségügyi szolgáltatások nyújtására. Képzett egészségügyi személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen az utasoknak, amikor csak szükséges. A létesítmény jól karbantartott, biztosítva az utazók közérzetét.

6. Kisegítő lehetőségek

A Dibrugarh repülőteret úgy tervezték, hogy minden utas számára elérhető legyen, beleértve a mozgáskorlátozottakat is. A mozgássérült utasok számára kijelölt parkolóhelyek vannak. Kérésre tolószéket is tudunk biztosítani, a létesítményeket úgy alakították ki, hogy könnyen navigálhatók legyenek.

7. Társalgók

Az extra kényelemre és kényelmi szolgáltatásokra vágyó utasok számára repülőtéri társalgók állnak rendelkezésre. Ezek a társalgók nyugodt légkört biztosítanak a forgalmas termináltól távol. Olyan szolgáltatásokat kínálnak, mint a kényelmes ülés, az ingyenes frissítők és a Wi-Fi hozzáférés.

8. Banki szolgáltatások és pénzváltás

A repülőtér banki szolgáltatásokkal és valutaváltási lehetőséggel szolgálja az utasok kényelmét. Ez biztosítja, hogy az utazók alapvető pénzügyi szolgáltatásokhoz férhessenek hozzá anélkül, hogy el kellene hagyniuk a repülőtér területét.

9. Szállítási lehetőségek

Az utasok többféle szállítási lehetőség közül választhatnak a repülőtérre és onnan vissza. Taxi és autóbérlési szolgáltatások állnak rendelkezésre az utazók számára, hogy elérjék úti céljukat. Ezen kívül bizonyos szállodák transzferszolgáltatást is biztosítanak a környéken.

10. Wi-Fi

A Dibrugarh repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt. Ezzel a szolgáltatással az utazók gond nélkül ellenőrizhetik e-mailjeit, böngészhetnek az interneten, vagy kommunikálhatnak szeretteikkel.


Dibrugarh repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Dibrugarh repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Dibrugarh repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MOH azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Dibrugarh repülőtér repülőtérről indul?

A Dibrugarh repülőtér és a Sultan Hasanuddin International Airport (UPG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Dibrugarh repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Dibrugarh repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wings Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Mohanbari városából?

Általában a Dibrugarh repülőtér (MOH) a preferált választás a Mohanbari-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Mohanbari közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella