Folyamatos járat innen: Des Moines nemzetközi repülőtér (DSM)

Folyamatos járatok 31 célállomásra 6 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Des Moines nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Des Moines nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DSM
Város Des Moines
Ország United-States (US)
Teljes cím Des Moines nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 41.534133
Hosszúsági fok -93.658796
Weboldal Dsmairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Des Moines nemzetközi repülőtér
Des Moines nemzetközi repülőtér
Des Moines nemzetközi repülőtér
Des Moines nemzetközi repülőtér
Des Moines nemzetközi repülőtér
Des Moines nemzetközi repülőtér

Des Moines nemzetközi repülőtér

A Des Moines nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Áttekintés

A Des Moines nemzetközi repülőtér az iowai Des Moines városában található, modern és hatékony közlekedési csomópont, amely széles választékot kínál létesítményeket és szolgáltatásokat kínál utasai igényeinek kielégítésére. Függetlenül attól, hogy Des Moines-ba repül, vagy onnan indul, ezt a repülőteret úgy tervezték, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt nyújtson.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér rendelkezik egy jól megtervezett terminálépület különféle kényelmi szolgáltatásokkal, hogy az utasok kellemes tartózkodását biztosítsák.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Számos üzlet és étterem kínál változatos lehetőségeket a helyi és nemzetközi ízlések kielégítésére. A gyorséttermektől a finom ételekig mindenki talál valamit.
 • Társalgók: A Des Moines nemzetközi repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, dolgozhatnak vagy olvasgathatnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminálon több ATM is található, és valutaváltási szolgáltatások is rendelkezésre állnak a nemzetközi utazók segítségére.
 • Wi-Fi és töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten. Töltőállomások is rendelkezésre állnak azok számára, akiknek gyors töltésre van szükségük.
 • Poggyászszolgáltatás: A terminálon belül könnyen elérhetők a poggyászkocsik, és csomagcsomagolási szolgáltatások is rendelkezésre állnak, hogy poggyászait biztonságban tartsa.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál a járművek számára, beleértve a rövid és hosszú távú lehetőségeket is.

Szolgáltatások

 • Információs pult: A barátságos és hozzáértő személyzetből álló információs pult segít megválaszolni a repülőtérrel, járatokkal vagy közeli szállásokkal kapcsolatos kérdéseket.
 • Szállítási lehetőségek: Különféle közlekedési szolgáltatások állnak rendelkezésre, beleértve az autókölcsönzést, a taxit, transzferek és tömegközlekedés.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen orvosi sürgősségi vagy segítségnyújtás esetén van egy egészségügyi központ a repülőtér területén.
 • Elveszett: arra az esetre, ha eltévedne vagy elveszne Bármilyen holmija van utazása során, a Des Moines Nemzetközi Repülőtérnek van egy külön elveszett és talált osztálya, amely segít a tárgyak visszaszerzésében.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret speciális igényű utasok fogadására tervezték, rámpákat, lifteket és akadálymentes mellékhelyiségek.

A Des Moines nemzetközi repülőtér egy modern létesítmény, amely létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az összes utas utazási élményének javítása érdekében. A kényelmes társalgóktól a különféle étkezési lehetőségekig és kényelmes szolgáltatásokig ez a repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazást biztosítson utazóinak. Akár érkezik, akár indul, a Des Moines nemzetközi repülőtér zökkenőmentes és élvezetes kezdést vagy befejezést biztosít utazásának.


Des Moines nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Des Moines nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DSM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Des Moines nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Des Moines nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Portland International Airport (PDX) célállomásig ér el, körülbelül 3h 54m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Des Moines nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Des Moines nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, Allegiant Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Des Moines városából?

Általában a Des Moines nemzetközi repülőtér (DSM) a preferált választás a Des Moines-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Des Moines közvetlen közelében?

Des Moines környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella