Közvetlen járat innen: Deoghar repülőtér (DGH)

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Deoghar repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CCU Kolkata

1 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése
DEL Delhi

1 járat naponta

2ó 5m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Deoghar repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Deoghar repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DGH
Város Deoghar
Ország India (IN)
Teljes cím Deoghar repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

A Deoghar repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az indiai Jharkhand államban található Deoghar repülőtér fontos légiközlekedési csomópont, amely Deoghar városát és a környező régióit szolgálja ki. A repülőtér alapvető közlekedési csomópontként arra törekszik, hogy kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson az utasok utazási élményének fokozása érdekében. Íme egy áttekintés a Deoghar repülőtéren elérhető létesítményekről és szolgáltatásokról:

Terminál létesítmények

 • Tágas várótér: A repülőtér kényelmes és jól karbantartott váróteret kínál a vendégek számára. az utasok pihenhetnek repülésük előtt.
 • Poggyászszolgáltatások: Megfelelő poggyászkezelési létesítmények biztosítják az utasok holmijának biztonságát és biztonságos szállítását.
 • WC: Tiszta és higiénikus mellékhelyiségek állnak rendelkezésre a terminál egész területén. területen.
 • Információs pult: A külön információs pult hozzáértő személyzettel rendelkezik, akik segíthetnek az utasoknak kérdésekkel, repülési adatokkal és egyéb releváns információkkal.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxi és autókölcsönző: Az utasok taxi- és autóbérlési szolgáltatásokat vehetnek igénybe a repülőtérről, hogy kényelmesen elérjék kívánt úti céljukat.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a várossal tömegközlekedési hálózat, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy könnyen elérjék a közeli területeket.
 • Parkolás: A repülőtéren bőséges parkolóhely áll rendelkezésre a magánjárművekkel utazók számára.

Étel és ital.

 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek ízletes ételeket és italokat kínálnak.
 • Automaták: A snack- és italautomaták kényelmesen elhelyezve az egész terminálon, hogy az utasok gyorsan falatozhassanak.

Kiskereskedelmi és vámmentes vásárlás

 • Ajándékboltok: Különféle ajándékboltok találhatók a repülőtéren, lehetővé téve az utazók számára, hogy emléktárgyakat és ajándékokat vásároljanak szeretteiknek.
 • Vámmentes vásárlás: A vámmentes üzletek olyan termékek széles választékát kínálják, mint a kozmetikumok, parfümök, elektronikai cikkek és édességek, így biztosítva az utasoknak vonzó árak és ajánlatok.

Speciális segítség

 • Akadálymentesítettség: A repülőtér biztosítja, hogy a mozgáskorlátozott utasok könnyen megközelíthetők legyenek a terminál egész területén.
 • Egészségügyi létesítmények: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér elsősegélynyújtó létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik a szükséges segítségnyújtás érdekében.
 • Speciális igények: A speciális igényű vagy fogyatékkal élő utasok hozzáférhetnek a dedikált és személyre szabott szolgáltatásokhoz. kérésre segítséget nyújtunk.

Összességében a Deoghar repülőtér arra törekszik, hogy figyelemre méltó utazási élményt nyújtson utasainak azáltal, hogy az igényeiket kielégítő létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja. A kiváló szolgáltatás iránti elkötelezettségével a repülőtér döntő szerepet játszik Deoghar városának az ország többi részével és azon túli összeköttetésében.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Deoghar repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DGH kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Deoghar repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Deoghar repülőtér repülőtérről indul?

A Deoghar repülőtér és a Indira Gandhi International Airport (DEL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 5m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Deoghar repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Deoghar repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: IndiG

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Deoghar városából?

Általában a Deoghar repülőtér (DGH) a preferált választás a Deoghar-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Deoghar közvetlen közelében?

Deoghar környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella