Közvetlen járat innen: Denizli Çardak repülőtér (DNZ)

Fedezze fel 3 helyszínt 5 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Denizli Çardak repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
IST Arnavutköy

3 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
SAW Isztambul

1-2 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése
IKA Teherán
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

3 járat naponta

2ó 50m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Denizli Çardak repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Denizli Çardak repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DNZ
Város Denizli
Ország Turkey (TR)
Teljes cím Denizli Çardak repülőtér
Szélességi fok 37.785495
Hosszúsági fok 29.701281
Weboldal Cardak.dhmi.gov.tr
Megjelenítés a térképen Google maps

Denizli Çardak repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Törökország délnyugati részén található Denizli Çardak repülőtér egy modern repülőtér, amely belföldi és nemzetközi utazókat egyaránt kiszolgál. A legmodernebb létesítményekkel és kiváló szolgáltatásaival a repülőtér zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosít az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminál: A repülőtér rendelkezik tágas és jól megtervezett terminálépület, amely a kényelem széles skáláját kínálja az utasoknak.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, köztük éttermek és kávézók, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak.
 • Vásárlás: Az utasok különféle bevásárlóhelyeket élvezhetnek, amelyek a ruházattól az ajándéktárgyakig mindent kínálnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok állnak rendelkezésre az utazók pénzügyi igényeinek kielégítésére..
 • Autókölcsönzés: A repülőtéren autóbérlési szolgáltatást kínálnak, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy könnyen felfedezzék a régiót.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid távú és hosszú távú tartózkodás, problémamentes érkezés és távozás.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradnak a létesítményben töltött idő alatt.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a valós idejű repülési információkhoz a kényelmesen elhelyezett képernyőkön és a terminálépületben közzétett közleményeken keresztül.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkezelési és -tárolási szolgáltatásokat nyújt a poggyászok biztonságos szállításának biztosítása érdekében.
 • Különleges segítségnyújtás: A Denizli Çardak repülőtér speciális segítséget kínál a mozgáskorlátozott vagy egyéb speciális igényű utasok számára.
 • Elveszett és megtalált: Elkötelezett személyzet segíti az utasokat az elveszett tárgyak megtalálásában és visszaszerzésében a repülőtér területén.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren van egy egészségügyi központ, amely fel van szerelve bármilyen egészségügyi vészhelyzet kezelésére. Előfordulhat.
 • Gyermekfelszerelések: A gyerekekkel utazó családok igénybe vehetik a repülőtér babaöltözőit és játszótereit.
 • Kisállat létesítmények: A repülőtér fogadja a házi kedvencekkel utazókat, biztosítva barátságos létesítmények és kijelölt területek a kényelmük érdekében.
 • Közlekedés: A repülőtérre és onnan történő szállításra többféle lehetőség is kínálkozik: taxik, transzferek és privát transzferek.

Denizli Çardak repülőtér büszke az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségére. A rendelkezésre álló létesítmények és szolgáltatások köre kényelmes és élvezetes élményt biztosít a repülőtéren áthaladó minden utas számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Denizli Çardak repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Denizli Çardak repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, DNZ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Denizli Çardak repülőtér repülőtérről indul?

A Denizli Çardak repülőtér és a Tehran Imam Khomeini International Airport (IKA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Denizli Çardak repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Denizli Çardak repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Turkish Airlines, Pegasus, Iran Air, Iran Airtour, Qeshm Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Denizli városából repülővel távozik?

Utazók, akik Denizli-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Denizli Çardak repülőtér (DNZ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Denizli közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella