Megfizethető járatok innen: Delta Junction repülőtér (DJN)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Delta Junction repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FAI Fairbanks

1 járat naponta

0ó 59m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Delta Junction repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Delta Junction repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DJN
Város Delta Junction
Ország United-States (US)
Teljes cím Delta Junction repülőtér
Szélességi fok 64.051065
Hosszúsági fok -145.728965
Megjelenítés a térképen Google maps

Delta Junction repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Repülőtér áttekintése

A Delta Junction repülőtér létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál a régióban, számos létesítményt és szolgáltatást kínálva az igényeknek megfelelően utazók. A festői Delta Junctionben található repülőtér könnyen megközelíthető, és kellemes utazási élményt kínál.

Terminál

A repülőtér terminálépülete modern felszereltséggel rendelkezik az utasok kényelmének biztosítása érdekében.. A tágas és jól megvilágított terminál barátságos légkört biztosít, és a következőket kínálja:

  • Check-in pultok
  • Biztonsági ellenőrző pontok
  • Poggyászkezelő létesítmények
  • WC-k
  • Kényelmes ülőhelyek

Parkolás

A Delta Junction repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távon egyaránt parkolási igények. Az utasok kényelmesen parkolhatják le járműveiket a kijelölt parkolóhelyeken, így biztosítva a biztonságos és problémamentes hozzáférést a terminálhoz.

Szárazföldi közlekedés

Különféle földi szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtér és a repülőtér között, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy könnyen elérjék úti céljukat. Ezek a lehetőségek a következők:

  • Taxik: A taxik azonnal elérhetők a repülőtéren az azonnali szállításhoz.
  • Autók bérlése: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a terminálban, biztosítva a kényelmet. jármű bérlése a helyszínen.
  • Tömegközlekedés: A közeli városokba buszjáratok is elérhetők.

Étkezés és vásárlás

Az utasok számos étkezési lehetőséget élvezhetnek a repülőtéren, az éttermek és kávézók pedig különféle ízletes ételeket, harapnivalókat és italokat kínálnak. Ezenkívül a repülőtéren kiskereskedelmi üzletek is találhatók, amelyek különféle igényeket kielégítenek, beleértve az utazáshoz szükséges eszközöket, ajándéktárgyakat és egyebeket.

Légitársasági szolgáltatások

A Delta Junction repülőteret jó hírű légitársaságok szolgálják ki, biztosítva a megbízhatóságot. és hatékony légi közlekedés. Az utasok kiváló ügyfélszolgálatra, pontos indulásra és zökkenőmentes utazási élményre számíthatnak.

Repülési információ és segítség

A repülőtér naprakész repülési információkat nyújt a monitorokon keresztül. az egész terminálon. Ezenkívül egy külön ügyfélszolgálati pult is rendelkezésre áll, amely segítséget nyújt az utasoknak bármilyen kérdésben, járatmódosításban vagy egyéb segítségben, amire szükségük lehet.

Kisegítő lehetőségek

A Delta Junction repülőtér elkötelezett amellett, hogy biztosítsa a minden utas. A terminálépületet fogyatékkal élő személyek fogadására tervezték, könnyű hozzáférést és olyan létesítményeket, mint például liftek és akadálymentesített mellékhelyiségek.

Poggyászszolgáltatás

A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál a poggyász biztonságos és hatékony kezeléséhez.. Az utasok a terminálon belül megtalálhatják a poggyászfelvételi területeket, és elkötelezett személyzet áll rendelkezésre a poggyászokkal kapcsolatos problémák megoldásában.

A Delta Junction repülőtér csúcsminőségű létesítményeket és szolgáltatásokat nyújt az utazók utazásának kényelmesebbé tétele érdekében. élvezetes. Modern termináljával, kényelmes közlekedési lehetőségeivel, étkezési és bevásárlási lehetőségeivel, valamint hatékony légitársasági szolgáltatásaival a repülőtér a zökkenőmentes utazási élmények kapuja a régióban.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Delta Junction repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DJN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Delta Junction repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Delta Junction repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Fairbanks International Airport (FAI) célállomásig ér el, körülbelül 59m időtartam alatt a(z) Cessna (Light aircraft) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Delta Junction repülőtér repülőtérről?

A(z) Delta Junction repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a 40-Mile Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Delta Junction városából?

Általában a Delta Junction repülőtér (DJN) a preferált választás a Delta Junction-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Delta Junction közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella