Közvetlen járat innen: Dehradun repülőtér (DED)

Közvetlen járatok 10 célállomásra 6 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Dehradun repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dehradun repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DED
Város Dehradun
Ország India (IN)
Teljes cím Dehradun repülőtér
Szélességi fok 30.189518
Hosszúsági fok 78.175956
Megjelenítés a térképen Google maps

A Dehradun repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Dehradun repülőtér, más néven Jolly Grant repülőtér, egy belföldi repülőtér, amely körülbelül 30 kilométerre keletre található Dehraduntól, az indiai Uttarakhand fővárosától. Kapuként szolgál a Himalája-hegység fenséges szépségéhez, és népszerű célpont a régióba látogató turisták és zarándokok körében. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson minden utas számára.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtéren több check-in pult is található, ahol az utasok elvégezhetik a repülés előtti eljárásokat, mielőtt elindulnának a biztonsági ellenőrzés felé.
 • Biztonsági és poggyászellenőrzés: A repülőtér magas szinten tart biztonsági szint a poggyász átvizsgálását és az utasok biztonságát biztosító, dedikált személyzettel és létesítményekkel.
 • Várakozóterek: Kényelmes várakozóterek állnak rendelkezésre az utasok számára, akik repülésük előtt pihenhetnek és lazíthatnak. Ezek a társalgók kényelmes ülésekkel, töltőpontokkal és Wi-Fi hozzáféréssel vannak felszerelve.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: A terminálon számos kiskereskedelmi üzlet található, és vámmentes. üzletek, amelyek termékek széles választékát kínálják, beleértve a ruházatot, kiegészítőket, elektronikai cikkeket, helyi kézműves termékeket és egyebeket.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok a repülőtér éttermeiben és éttermeiben csillapíthatják éhségüket. kávézók, amelyek ízletes rágcsálnivalókat, ételeket és italokat szolgálnak fel.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren azon utasok számára, akik szeretnék felfedezni a gyönyörű várost. Dehradunról és környékéről saját kényelmük szerint.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik és autók riksák: Az utasok könnyen megtalálhatják taxik és autós riksák a terminálon kívül a problémamentes szállítás érdekében a kívánt célállomásra.
 • Buszjáratok: Számos buszjárat közlekedik a repülőtérről a város különböző részeire és a szomszédos területekre. területeken. Ezek a buszok megfizethető közlekedési módot biztosítanak mind a helyiek, mind a turisták számára.
 • Szállodai transzferek: Dehradun egyes szállodái a vendégek kényelmét szolgálják a repülőtérre és vissza. Javasoljuk, hogy előzetesen érdeklődjön a szállodánál a transzfer elérhetőségéről.

Akadálymentesség

 • Akadálymentesített: A repülőtér felszereltsége: mozgáskorlátozott utasokat segítő létesítmények. Kerekesszékek és elkötelezett személyzet állnak rendelkezésre a szükséges támogatás nyújtásához.
 • Speciális segítség: A speciális segítségre szoruló utasok a foglalás során vagy a légitársaság pultjánál kérhetik azt. A repülőtér személyzete képzett a fogyatékkal élő vagy egészségügyi problémákkal küzdő utasok segítésére.
 • Csecsemőgondozási szolgáltatások: A Dehradun Airport babagondozási szobákat kínál, amelyek öltözővel és etetőterülettel vannak felszerelve, így biztosítva a kényelmes élményt. csecsemőkkel utazó utasok számára.

A Dehradun repülőtér arra törekszik, hogy minden utasa számára kellemes és problémamentes élményt nyújtson. Legyen Ön akár Dehradun látogatója, akár hazatérő lakos, a repülőtér létesítményei és szolgáltatásai kényelmes kezdést vagy befejezést biztosítanak utazásának.


Dehradun repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Dehradun repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DED kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Dehradun repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Dehradun repülőtér repülőtérről indul?

A Dehradun repülőtér és a Kempegowda International Airport (BLR) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Dehradun repülőtér repülőtérről?

A(z) Dehradun repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a IndiGo, Air India, Vistara, GoAi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Dehradun városából repülővel távozik?

Utazók, akik Dehradun-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Dehradun repülőtér (DED)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Dehradun közvetlen közelében?

Dehradun környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella