Megfizethető járatok innen: Deadman's Cay repülőtér (LGI)

Fedezze fel 2 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Deadman's Cay repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
NAS Nassau

1 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése
ZSA San Salvador
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Deadman's Cay repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Deadman's Cay repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LGI
Város Deadman's Cay
Ország Bahamas (BS)
Teljes cím Deadman's Cay repülőtér
Szélességi fok 23.178903
Hosszúsági fok -75.093932
Megjelenítés a térképen Google maps

A Deadman's Cay repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Bahamákon, Long Island szigetén található Deadman's Cay repülőtér létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja a szigetre utazó és onnan érkező utasok fogadására. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér arra törekszik, hogy minden utazó számára kényelmes és hatékony élményt nyújtson.

Létesítmények

A repülőtér számos szolgáltatással büszkélkedhet az utasok igényeinek kielégítésére:

  • Terminálépület: A Deadman's Cay repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik az utasforgalom fogadására. A jól karbantartott létesítmény kényelmes, ülőhelyekkel ellátott váróteret biztosít az utasok számára, miközben a repülőjáratukra várnak.
  • Check-in pultok: A repülőtéren kijelölt check-in pultok találhatók, ahol az utasok bejelentkezhetnek. beszállókártyákat kapnak, és repülésük előtt ellenőrizzék poggyászukat. A segítőkész repülőtéri személyzet készséggel áll rendelkezésére a bejelentkezési folyamat során felmerülő kérdések megválaszolására.
  • Poggyászkiadás: A Deadman's Cay repülőtérre érkező utasok kényelmesen átvehetik poggyászukat a kijelölt helyen. csomag átvevő terület. A repülőtér zökkenőmentes és problémamentes folyamatot biztosít a holmi visszavételéhez a repülés után.
  • WC: A repülőtér tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségekkel rendelkezik. Az utasok felfrissülhetnek repülésük előtt vagy után, így biztosítva a kényelmes utazást.
  • Étel és ital: Bár a repülőtér nem rendelkezik étkezővel, automatákat kínál, amelyek különféle harapnivalók és italok. Ezek a lehetőségek gyors felfrissülést biztosítanak az utasoknak a repülés előtt.

Szolgáltatások

A létesítmények mellett a Deadman's Cay Airport számos szolgáltatást is kínál az utazók kényelme érdekében:

  • Repülési információk: Az utasok naprakész repülési információkat találhatnak a terminál épületében. Ezek az információk magukban foglalják az indulási és érkezési időket, a kapuszámokat, valamint az esetleges változásokat vagy késéseket.
  • Szállítás: A repülőtér kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve az autókölcsönzést és a taxit, hogy az utasok könnyen elérheti a kívánt célállomást Long Islanden.
  • Ügyfélszolgálat: Az ügyfélszolgálati képviselők készséggel állnak rendelkezésre a repülőtéren, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban. A barátságos személyzet arra törekszik, hogy meleg fogadtatást és kellemes utazási élményt nyújtson.
  • Fogyatékkal élők felszereltsége: A Deadman's Cay repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek segítik a fogyatékkal élő utasokat. A kerekesszékkel megközelíthetőség, a mellékhelyiségek és a kijelölt parkolóhelyek biztosítják, hogy minden utas kényelmesen közlekedhessen a repülőtéren.
  • Biztonság: A repülőtér magas szintű biztonságot tart fenn, hogy mindenki biztonságát garantálja. utasok. Képzett biztonsági személyzet és fejlett átvizsgálási eljárások állnak rendelkezésre a biztonságos környezet biztosítása érdekében.

Összességében a Deadman's Cay repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utazók kényelmének biztosítása érdekében. Legyen szó a modern terminálépületről, a segítőkész ügyfélszolgálatról vagy a kényelmes közlekedési lehetőségekről, a repülőtér célja, hogy zökkenőmentes élményt nyújtson minden átutazó utas számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Deadman's Cay repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Deadman's Cay repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LGI azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Deadman's Cay repülőtér repülőtérről indul?

A Deadman's Cay repülőtér és a Nassau International Airport (NAS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Deadman's Cay repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Deadman's Cay repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Southern Air Charter, Bahamasai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Deadman's Cay városából?

Általában a Deadman's Cay repülőtér (LGI) a preferált választás a Deadman's Cay-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Deadman's Cay közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella