Daytona Beach nemzetközi repülőtér (DAB) repülőtere induló járatok

Utazz 5 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Daytona Beach nemzetközi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Daytona Beach nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Daytona Beach nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DAB
Város Daytona Beach
Ország United-States (US)
Teljes cím Daytona Beach nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 29.179545
Hosszúsági fok -81.056146
Weboldal Flydaytonafirst.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Daytona Beach nemzetközi repülőtér
Daytona Beach nemzetközi repülőtér
Daytona Beach nemzetközi repülőtér
Daytona Beach nemzetközi repülőtér
Daytona Beach nemzetközi repülőtér
Daytona Beach nemzetközi repülőtér

Daytona Beach nemzetközi repülőtér

Daytona Beach nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Daytona Beach nemzetközi repülőtér (DAB) egy népszerű közlekedési csomópont, amely a floridai Daytona Beach területét szolgálja ki. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára. Nézzük meg közelebbről a DAB kínálatát:

Terminállétesítmények

 • A DAB jól megtervezett és modern terminálépülettel rendelkezik, tágas váróterekkel és bőséges ülőhelyekkel..
 • Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Számos étkezési lehetőség, köztük kávézók és éttermek találhatók a terminálon belül, számos étel- és italválasztékot kínálva az utasok számára.
 • Számos üzletben, köztük ajándékboltokban és kisboltokban, az utasok böngészhetnek, és megvásárolhatják az utolsó pillanatban szükséges termékeket vagy ajándéktárgyakat.
 • Az ATM-ek és a pénzváltó-szolgáltatások kényelmesen a terminálon belül helyezkednek el, így a belföldi és nemzetközi utazók számára is könnyű hozzáférést biztosítanak a banki szolgáltatásokhoz.
 • Az utasok hozzáférhetnek elektronikus eszközeik töltőállomásaihoz, így biztosítva áram alatt maradnak, amíg a járatukra várnak.

Poggyászszolgáltatás

 • A DAB poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utasok poggyászának hatékony és biztonságos szállítása érdekében.
 • A poggyászkocsik ingyenesen állnak rendelkezésre, így az utazók könnyedén szállíthatják holmijukat a terminálon.
 • Az elveszett vagy sérült poggyász bejelentése és nyomon követése a repülőtér erre kijelölt poggyászszolgálatán keresztül.

Parkolási lehetőségek

 • A DAB rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket is kínál, rugalmasságot biztosítva az utasoknak járműveik parkolása során.
 • A parkolóhelyek kényelmesen a terminálépület közelében helyezkednek el, lehetővé téve a könnyű hozzáférést a repülőtérre és onnan.
 • Speciális parkolóhelyek állnak rendelkezésre a fogyatékkal élők számára, így minden utas számára elérhető.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik, transzferek és autókölcsönző szolgáltatások állnak rendelkezésre Daytona Beach nemzetközi repülőterén, kényelmes szállítási lehetőségeket biztosítva az utasok számára.
 • Tömegközlekedési szolgáltatások, beleértve a buszjáratokat, a repülőtér közelében működnek, és további közlekedési lehetőségeket kínálnak az utazóknak.

További szolgáltatások

 • Gyermekekkel utazó utasok kihasználhatják a repülőtér családbarát szolgáltatásait, köztük a gyermekek számára kijelölt játszótereket.
 • Az üzleti utazók elérhetik a rendelkezésre álló konferencia- és tárgyalótermeket, amelyek helyet biztosítanak a munkával kapcsolatos tevékenységekhez útközben.
 • A kisegítő lehetőségek, mint például a rámpák és a liftek, a repülőtér egész területén rendelkezésre állnak, hogy kiszolgálják a mozgási nehézségekkel küzdő utasokat.
 • A repülőtéren minden orvosi ellátást igénylő utas rendelkezésére áll orvosi segítség, biztosítva a minden utazó jóléte és biztonsága.

Összességében a Daytona Beach-i nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy olyan létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek javítják az utasok utazási élményét. A modern terminállétesítményektől a kényelmes szállítási lehetőségekig a DAB gondoskodik arról, hogy az utazók minden igényét kielégítsék az utazás megkezdésekor.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Daytona Beach nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DAB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Daytona Beach nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Daytona Beach nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Daytona Beach nemzetközi repülőtér és a Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 6m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Daytona Beach nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Daytona Beach nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airlines, Delta Air Line biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Daytona Beach városából?

Általában a Daytona Beach nemzetközi repülőtér (DAB) a preferált választás a Daytona Beach-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Daytona Beach közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella