Repülőjárat akciók innen: Dayrestan repülőtér (GSM)

Folyamatos járatok 3 célállomásra 4 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Dayrestan repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MHD Mashhad

2 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése
DXB Dubai

1 járat naponta

23ó 40m Ár megjelenítése
IFN Iszfahán
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Dayrestan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dayrestan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GSM
Város Gheshm
Ország Iran (IR)
Teljes cím Dayrestan repülőtér
Szélességi fok 26.756104
Hosszúsági fok 55.895415
Weboldal Qeshmairport.ir
Megjelenítés a térképen Google maps

A Dayrestan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A nyüzsgő város szívében található Dayrestan repülőtér elsődleges csomópont, amely összeköti az utazókat a világ különböző pontjaival. A kivételes kényelem és kényelem iránti elkötelezettségével a Dayrestan Airport a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy minden utasa igényeit kielégítse.

Terminállétesítmények

 • Tágas várakozási idő Területek: A repülőtér kényelmes, bőséges ülőhelyekkel ellátott várakozóterekkel rendelkezik, így az utasok pihenhetnek a repülés előtt. Töltőállomások állnak rendelkezésre az elektronikus eszközökhöz.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a gyorséttermektől a finom ételekig. Az utasok gyorsan falatozhatnak, vagy lazán étkezhetnek.
 • Vásárlási lehetőségek: A repülőtér üzletek széles választékával büszkélkedhet, beleértve a vámmentes üzleteket, divatbutikokat és szuvenírboltokat. Az utasok kiskereskedelmi terápiát vehetnek igénybe várakozásuk alatt.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, így az utasok kapcsolatban maradhatnak, és felzárkózhatnak a munkába vagy a szórakozásra.
 • ATM és pénzváltó: A banki szolgáltatások, beleértve az ATM-eket és a pénzváltó fülkéket, kényelmesen a terminálon belül helyezkednek el, hogy megkönnyítsék a pénzügyi tranzakciókat.
 • Poggyászszolgáltatás: Az utasok használhatják a poggyászmegőrzőt, vagy gondoskodhatnak poggyászcsomagolási és -csomagolási szolgáltatások a nagyobb kényelem érdekében.

Repülőtéri szolgáltatások

 • Repülési információs kijelző: A repülőtér könnyen elérhető elektronikus kijelzőtáblákat kínál, amelyek valós idejű repülési információkat mutatnak, biztosítva, hogy az utasok minden változásról vagy késésről értesüljenek.
 • Utazási segítségnyújtás: A repülőtéri személyzet elkötelezett csapata áll rendelkezésére, hogy segítséget és útmutatást nyújtson az utasoknak, beleértve az útbaigazítást, a repülési információkat és az általános kérdéseket.
 • Orvosi támogatás: Az egészségügyi létesítmények, beleértve az elsősegélynyújtó szolgáltatásokat és az orvosi rendelőt is, könnyen hozzáférhetők az utasok bármely egészségügyi szükségletének kielégítésére.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér szolgáltatásokat kínál a mozgáskorlátozott vagy csökkent mozgásképességű utasok számára. speciális igényeket kielégítő, kényelmes és stresszmentes utazási élményt biztosítva számukra.
 • Közlekedési lehetőségek: A Dayrestan repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxikat, az autókölcsönzési szolgáltatásokat és a tömegközlekedést, így az utasok kényelmesen megközelíthetik az úti céljukat.
 • Kiemelt szolgáltatások: A nagyobb kényelmet és kényelmet kereső utasok igénybe vehetik az elsőbbségi szolgáltatásokat, például a gyorsított biztonsági ellenőrzést és a dedikált bejelentkezési pultokat a zökkenőmentes élmény érdekében.

A Dayrestan Airport elkötelezett a létesítményeinek és szolgáltatásainak folyamatos fejlesztése mellett, hogy világszínvonalú utazási élményt nyújtson minden utasa számára. Akár gyakran utazik, akár első útjára indul, a Dayrestan Airport biztosítja, hogy utazása kényelemmel, kényelemmel és hatékonysággal kezdődik és végződik.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Dayrestan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A GSM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Dayrestan repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Dayrestan repülőtér repülőtérről indul?

A Dayrestan repülőtér és a Dubai International Airport (DXB) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 23h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Dayrestan repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Dayrestan repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Qeshm Air, ATA Airlines, AIS Airlines, Iran Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Gheshm városából repülővel távozik?

Utazók, akik Gheshm-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Dayrestan repülőtér (GSM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Gheshm közvetlen közelében?

Gheshm környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella