Megfizethető járatok innen: Dawson közösségi repülőtér (GDV)

Folyamatos járatok 1 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Dawson közösségi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BIL Billings

2 járat naponta

1ó 22m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Dawson közösségi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dawson közösségi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GDV
Város Glendive
Ország United-States (US)
Teljes cím Dawson közösségi repülőtér
Szélességi fok 47.138889
Hosszúsági fok -104.806944
Megjelenítés a térképen Google maps

Dawson Community Airport létesítményei és szolgáltatásai

A Dawsonban található közösségi repülőtér a közösség és a környező régiók létfontosságú közlekedési csomópontja. A modern létesítményekkel felszerelt és számos szolgáltatást kínál, kényelmes és hatékony élményt biztosít mind az utasok, mind a repülőgép-üzemeltetők számára.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér egy jól karbantartott terminálépülettel büszkélkedhet, amely kényelmes és barátságos légkört biztosít az utasok számára. Belül az utazók jegypultokat, poggyászkiadó területeket és várótermeket találhatnak, amelyek olyan kényelmi szolgáltatásokkal vannak felszerelve, mint például ülőhelyek, árusító automaták és mellékhelyiségek.
  • Kifutópálya: A repülőtéren kút található. - kis- és közepes méretű repülőgépek számára alkalmas kövezett kifutópálya. A rendszeres karbantartás biztosítja annak optimális állapotát, lehetővé téve a biztonságos fel- és leszállást.
  • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú használatra is, kényelmes hozzáférést biztosítva az utasoknak.
  • Hangár létesítmények: A Dawson Community Airport hangárokat kínál magánrepülőgépek tárolására és karbantartására. Ezek a létesítmények fel vannak szerelve a szükséges közművekkel és biztonsági intézkedésekkel a repülőgépek biztonságának és megőrzésének biztosítása érdekében.
  • Autóbérlési szolgáltatások: Az utasok kényelmesen bérelhetnek autót a terminálon található különböző kölcsönző irodákon keresztül. épület. Ez rugalmasságot és könnyű szállítást biztosít érkezéskor, lehetővé téve a látogatók számára, hogy saját tempójukban fedezzék fel a régiót.

Szolgáltatások

  • Repülési műveletek: A repülőtér kereskedelmi és általános légi járatokat is fogad. Az utasok számos légitársasághoz férhetnek hozzá, amelyek menetrend szerinti járatokat kínálnak különböző célállomásokra, és összekötik Dawsont más nagyobb csomópontokkal országszerte.
  • Földföldi szolgáltatások: A földi szolgáltatások segítik az utasokat utazási igényeik kielégítésében. Ide tartozik a poggyászkezelés, a kerekesszékes segítségnyújtás, valamint a barátságos és hozzáértő személyzettel ellátott információs pultok.
  • Ételek és italok: A terminálépületben különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, a kávézóktól egészen a kávézókig. teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermek. Az utazók étkezhetnek vagy harapnivalót fogyaszthatnak, mielőtt felszállnak járatukra.
  • Kiskereskedelem: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, köztük vámmentes üzletek, ajándékboltok és kényelmi üzletek. üzletek. Az utasok vásárolhatnak ajándéktárgyakat, utazási kellékeket és vámmentes tárgyakat.
  • Létesítmények fogyatékkal élők számára: A Dawson Community Airport elkötelezett amellett, hogy akadálymentesített létesítményeket biztosítson a fogyatékkal élők számára. A kijelölt parkolóhelyek, kerekesszékes rámpák és akadálymentesített mellékhelyiségek egyenlő esélyeket biztosítanak minden utas számára.

Összességében a Dawson Community Airport modern létesítményeket és egy sor szolgáltatást kínál az utasok és az utasok utazási élményének fokozása érdekében. légijármű-üzemeltetők. A jól karbantartott és hatékony repülőtér hozzájárul a közösséghez és a régióhoz való könnyű hozzáféréshez, elősegíti az összeköttetést és a gazdasági növekedést.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Dawson közösségi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Dawson közösségi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GDV azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Dawson közösségi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Dawson közösségi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Dawson közösségi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Cape Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Glendive városából?

Általában a Dawson közösségi repülőtér (GDV) a preferált választás a Glendive-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Glendive közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella