Folyamatos járat innen: Darwin nemzetközi repülőtér (DRW)

Folyamatos járatok 13 célállomásra 6 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Darwin nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Darwin nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DRW
Város Darwin
Ország Australia (AU)
Teljes cím Darwin nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -12.407667
Hosszúsági fok 130.876998
Weboldal Darwinairport.com.au
Megjelenítés a térképen Google maps

Darwin nemzetközi repülőtér

Darwin nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Darwin nemzetközi repülőtér, amely Ausztrália északi részén található, egy modern és hatékony repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást biztosít az utasok számára. kényelmes és kellemes élményben lesz része.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtéren különféle check-in pultok állnak rendelkezésre utasok számára, így a bejelentkezési folyamat gyors és kényelmes.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A terminál épületében üzletek széles választéka található, amelyek lehetőséget kínálnak az utasoknak a vásárlásra. az utolsó pillanatban szükséges utazási szükségletek, vagy vegyen részt egy kiskereskedelmi terápiában.
 • Étel és ital: A repülőtéren számos étkezési lehetőség található, köztük kávézók, gyorsétteremláncok és éttermek, lehetővé teszi az utazók számára, hogy csillapítsák éhségérzetüket a repülés előtt vagy után.
 • Társalgók: A Darwin Nemzetközi Repülőtér számos társalgót kínál, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak indulás előtt. Ezek a társalgók kényelmes üléseket, ingyenes frissítőket és Wi-Fi-hozzáférést biztosítanak.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxi: Taxi A besorolás közvetlenül a terminál épületén kívül található, így az utasok könnyen elérhetik a kívánt úti céljukhoz vezető transzfert Darwinon belül.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég található a repülőtéren, Lehetőséget biztosítunk az utasoknak járműbérlésre, és saját tempójukban felfedezni az északi területet.
 • Shuttle buszok: A transzferjáratok a Darwin nemzetközi repülőtérről indulnak a különböző szállodákba és szálláslehetőségekbe a városba, kényelmes és megfizethető közlekedési lehetőséget kínálva.

Kényelmi szolgáltatások

 • ATM-ek: A repülőtéren több ATM is található, annak biztosítása, hogy az utasok készpénzhez jussanak a szükséges tranzakciókhoz.
 • Gyermekgondozási szolgáltatások: A kisgyermekekkel utazó családok számára a repülőtér külön gyermekgondozási létesítményeket biztosít, beleértve a játszóteret és a pelenkát. átöltözési állomások.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren egy külön Lost and Found iroda található, ahol az utasok jelenthetik és visszaszerezhetik az elveszett holmikat.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren egészségügyi központ áll rendelkezésre, képzett egészségügyi szakemberekkel.
 • Ingyenes Wi-Fi:
 • A Darwin Nemzetközi Repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít az egész terminálépületben, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a Darwin Nemzetközi Repülőtér biztosítja, hogy mindketten a belföldi és nemzetközi utasok mindent megkapnak, ami a gördülékeny és élvezetes utazáshoz szükséges.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Darwin nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DRW kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Darwin nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Darwin nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Darwin nemzetközi repülőtér és a Singapore Changi Airport (SIN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Darwin nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Darwin nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Qantas, Airnorth, Jetstar, Virgin Australia, Alliance Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Darwin városából repülővel távozik?

Utazók, akik Darwin-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Darwin nemzetközi repülőtér (DRW)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Darwin közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella