Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér (LIR) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 26 úti célra 15 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LIR
Város Libéria
Ország Costa-Rica (CR)
Teljes cím Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 10.593838
Hosszúsági fok -85.543327
Weboldal Liberiacostarica.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér
Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér
Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér
Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér
Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér
Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér

Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér

Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

A Costa Rica állambeli Libériában található Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér létesítmények széles választékát kínálja az utasok maximális kényelmének és kényelem az utazás során:

 • Modern terminálépület: A repülőtér egy korszerű terminálépülettel büszkélkedhet, amely modern kényelemmel és létesítményekkel van felszerelve.
 • Kényelmes várakozás. Területek: Az utasok kényelmes ülőhelyeken pihenhetnek, miközben repülőjáratukra várnak.
 • Vámmentes vásárlás: Az utazók vámmentesen vásárolhatnak, különféle termékeket kínálva, köztük ruházati cikkeket, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek különféle ételeket kínálnak a különböző ízlések kielégítésére.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér ATM-eket és pénzváltási szolgáltatásokat kínál az utasok számára kényelem.
 • VIP-társalgók: A prémium utasok és bizonyos hűségprogramok tagjai exkluzív VIP-társalgót élvezhetnek, ingyenes frissítőkkel és Wi-Fi-hozzáféréssel.

Szolgáltatások

Megértve a kiváló szolgáltatások nyújtásának fontosságát, a Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér a következőket kínálja:

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkocsikat és hordárszolgáltatásokat biztosít, hogy segítse az utasokat poggyászuk szállításában.

 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén egy külön Lost and Found pult áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik megtalálásában.
 • Információs pultok: Több információs pult található kényelmesen a repülőtér egész területén. az utasok kérdéseinek megválaszolásához és a szükséges segítségnyújtáshoz.
 • Orvosi segítségnyújtás: képzett egészségügyi személyzet és elsősegélynyújtó létesítmények készen állnak az esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek ellátására.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi érhető el a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok könnyen bérelhetnek autót különböző jól ismert kölcsönző cégektől, amelyek kényelmesen elhelyezkednek a repülőtér területén.
 • Parkolási lehetőség: A repülőtér biztonságos parkolóhelyeket kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz is, ezzel biztosítva az utasok járműveinek biztonságát.
 • Szállítási szolgáltatások: Taxi, shuttle buszok, és autókölcsönző irodák is rendelkezésre állnak, hogy megkönnyítsék a repülőtérre és onnan történő zökkenőmentes szállítást.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér kerekesszékes segítségnyújtást és egyéb speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújt a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára.

Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LIR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Zürich Airport (ZRH) célállomásig ér el, körülbelül 11h 5m időtartam alatt a(z) Airbus A340-300 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 15 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: SANSA Regional, American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Alaska Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Libéria városából?

Általában a Daniel Oduber Quirós nemzetközi repülőtér (LIR) a preferált választás a Libéria-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Libéria közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella