Folyamatos járat innen: Dandong repülőtér (DDG)

Folyamatos járatok 4 úti célra 6 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Dandong repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Dandong repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dandong repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DDG
Város Dandong
Ország China (CN)
Teljes cím Dandong repülőtér
Szélességi fok 40.032368
Hosszúsági fok 124.280810
Megjelenítés a térképen Google maps

Dandong repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Dandong repülőtér, hivatalos nevén Dandong Langtou repülőtér, a kínai Liaoning tartomány kulcsfontosságú közlekedési csomópontja. A Dandong városát és a környező régiót kiszolgáló repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és kényelmes utazási élményének biztosítása érdekében.

Terminállétesítmények

 • Ellenőrzés -In pultok: A Dandong repülőtéren több check-in pult található az indulási csarnokban, így az utasok könnyen elvégezhetik a bejelentkezési folyamatot a repülés előtt.
 • Biztonság és vám: A repülőtér biztosítja a biztonságot az utasok biztonsága hatékony biztonsági és vámszolgáltatások nyújtásával. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítse az utasokat ezeken a folyamatokon.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget élvezhetnek a Dandong repülőtéren. A termékek széles skáláját kínáló vámmentes üzletektől az ízletes helyi ételeket felszolgáló éttermekig mindenki megtalálja a kedvére valót.
 • Társalgók: A kényelmesebb élményt kereső utasok számára a Dandong Airport olyan társalgókat kínál, ahol megkóstolhatják pihenjen, lazítson, vagy utolérje a munkát a repülés előtt. Ezek a társalgók olyan szolgáltatásokkal várják a vendégeket, mint az ingyenes harapnivalók, italok és a Wi-Fi-hozzáférés.
 • Poggyászszolgáltatás: A Dandong repülőtér poggyászszolgáltatással segíti az utasokat a poggyászszállításban. Legyen szó poggyászfeladásról, elveszett tárgyak visszaszerzéséről vagy túlméretezett vagy törékeny tárgyakról, a repülőtéri személyzet elkötelezett a poggyász biztonságos kezelésének biztosításában.

Szállítás

 • Taxi: Az utasok könnyen találnak taxit a terminál épületén kívül. A taxik kényelmes és közvetlen közlekedési lehetőséget kínálnak Dandong és a környező területek különböző célpontjaihoz.
 • Shuttle Bus: A repülőtér transzferjáratokat üzemeltet, amelyek összekötik a repülőteret a város különböző pontjaival. Ezek a buszok megfizethető közlekedési eszközöket biztosítanak az utasok számára.
 • Bérelhető autók: Azok számára, akik inkább saját maguk vezetnek, a Dandong repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat kínál. Az utasok többféle autó közül választhatnak az igényeiknek megfelelően.

További szolgáltatások

 • ATM-ek és pénzváltó: A Dandong repülőtér ATM-ei kényelmesen elhelyezhetők az egész országban. terminál, ahol az utasok készpénzt vehetnek fel. Pénzváltási szolgáltatások is elérhetők azon utazók számára, akiknek átváltani kell a pénzüket.
 • Információs pult: A repülőtér információs pultot biztosít, ahol az utasok segítséget kérhetnek repülési információkkal, szállítással és egyéb általános kérdésekkel kapcsolatban.
 • Wi-Fi: Az utazás során a kapcsolattartás érdekében a Dandong repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál a terminálépület egész területén.
 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: A repülőtér külön létesítményekkel és szolgáltatásokkal rendelkezik a vendégek igényeinek kielégítésére. mozgássérült utasok. Ide tartoznak az akadálymentesített mellékhelyiségek, rámpák és kijelölt parkolóhelyek.

A Dandongi repülőtér folyamatosan igyekszik bővíteni létesítményeit és szolgáltatásait, hogy megfeleljen az utasok növekvő igényeinek és elvárásainak. Kényelmeivel, közlekedési lehetőségeivel és elkötelezett személyzetével a repülőtér célja, hogy kényelmes és kellemes utazási élményt biztosítson mindazoknak, akik áthaladnak a kapuin.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Dandong repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Dandong repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, DDG azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Dandong repülőtér repülőtérről indul?

A Dandong repülőtér és a Shanghai Pudong International Airport (PVG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 5m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Dandong repülőtér repülőtérről?

A(z) Dandong repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Air China, Shanghai Airlines, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Sichuan Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Dandong városából?

Általában a Dandong repülőtér (DDG) a preferált választás a Dandong-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Dandong közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella