Folyamatos járat innen: Damaszkusz nemzetközi repülőtér (DAM)

Utazz 12 helyszínre a 3 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Damaszkusz nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SHJ Sharjah

1-2 járat naponta

3ó 15m Ár megjelenítése
BGW Bagdad

2 járat naponta

2ó 5m Ár megjelenítése
KWI Kuwait város

1 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése
NJF Najaf

2 járat naponta

2ó 40m Ár megjelenítése
EBL Erbil

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése
IKA Teherán
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése
KHI Karacsi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 15m Ár megjelenítése
AUH Abu Dhabi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 15m Ár megjelenítése
BSR Basrah
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 38m Ár megjelenítése
MCT Muskotály
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 28m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Damaszkusz nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Damaszkusz nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DAM
Város Damaszkusz
Ország Syria (SY)
Teljes cím Damaszkusz nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 33.410556
Hosszúsági fok 36.514444
Megjelenítés a térképen Google maps

A damaszkuszi nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A damaszkuszi nemzetközi repülőtér Szíria fővárosának fő repülőtereként szolgál, belföldi és nemzetközi járatokat is kínálva a világ különböző célpontjaira. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Terminál létesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtéren lehetőség van többszöri bejelentkezésre. pultok, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy a szükséges eljárásokat a járatra való felszállás előtt elvégezzék.
 • Poggyászkezelés: A jól felszerelt poggyászkezelő egységek biztosítják, hogy poggyásza hatékonyan kerüljön feldolgozásra, minimálisra csökkentve a kellemetlenségek vagy késések lehetőségét.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A terminálon belül különböző kiskereskedelmi egységek állnak rendelkezésre, amelyek vámmentes üzletek, könyvesboltok és ajándékboltok széles választékát kínálják, hogy az utazók felfedezhessék és megvásárolhassák az utolsó pillanatban megvásárolható termékeket.
 • Éttermek és kávézók: éttermek, kávézók és gyorséttermek egész sora található a terminálon, amelyek számos étkezési lehetőséget kínálnak a különböző ízlések és preferenciák kielégítésére.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utazók autóbérlési lehetőség a repülőtér autókölcsönző szolgáltatásán keresztül, amely lehetővé teszi a kényelmes szállítást damaszkuszi tartózkodásuk alatt.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett holmija esetén egy külön elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésére, hogy segítsen. az utasok a tárgyak nyomon követésében és visszaszerzésében.

Utasszolgáltatások

 • Orvosi segítségnyújtás: A damaszkuszi nemzetközi repülőtér rendelkezik egy egészségügyi központtal, amely alkalmas a kisebb egészségügyi sürgősségi esetek kezelésére és az alapvető szolgáltatások biztosítására egészségügyi szolgáltatások a rászoruló utasok számára.
 • Banki és pénzváltási szolgáltatások: A terminálon belül banki szolgáltatások és pénzváltó fülkék állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy pénzügyi szolgáltatásokat érjenek el, és szükség szerint valutát váltsanak.
 • ATM automaták: A terminálon több ATM automata is található, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak az utasoknak a készpénzhez.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.
 • VIP-szolgáltatások: Exkluzív VIP-társalgók és szolgáltatások állnak rendelkezésre azok számára, akik luxusosabb és személyre szabottabb élményre vágynak, kényelmes pihenősarokkal, frissítőkkel és célzott segítséggel.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér létesítményeket és szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy speciális igényű utasok számára, biztosítva a kényelmüket utazásuk során.

Parkolási lehetőségek

 • Rövid távú parkolás: A repülőtér rövid távú parkolóhelyeket biztosít a terminál közelében, lehetővé téve a gyors és egyszerű hozzáférést a repülőtérre a le- és felszálláshoz.
 • Hosszú távú parkolás: Biztonságos hosszú távú parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre a hosszabb utakat tervező utazók számára, ami nyugalmat biztosít járműveik biztonságát illetően.

Szállítási lehetőségek

 • Taxis: A taxik könnyen elérhetők a terminálon kívül, kényelmes és hatékony közlekedési módot kínálva a repülőtérre és onnan vissza.
 • Tömegközlekedés: A helyi buszok megfizethető szállítási lehetőségeket kínálnak a város különböző pontjaira, kényelmesen megállókkal. a repülőtér közelében található.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Damaszkusz nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DAM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Damaszkusz nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Damaszkusz nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Damaszkusz nemzetközi repülőtér és a Sheremetyevo International Airport (SVO) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 6h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Damaszkusz nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Damaszkusz nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Fly Baghdad, Pakistan International Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Damaszkusz városából repülővel távozik?

Utazók, akik Damaszkusz-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Damaszkusz nemzetközi repülőtér (DAM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Damaszkusz közvetlen közelében?

Damaszkusz környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella