Folyamatos járat innen: Dali repülőtér (DLU)

Folyamatos járatok 20 célállomásra 7 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Dali repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Dali repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DLU
Város Dali
Ország China (CN)
Teljes cím Dali repülőtér
Szélességi fok 25.651350
Hosszúsági fok 100.323160
Weboldal Dl.ynairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Dali repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Dali repülőtér, más néven Dali City repülőtér, egy kis belföldi repülőtér a kínai Yunnan tartomány Dali városában. Mérete ellenére a Dali repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kellemes élményt nyújtson az utazóknak.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: a Dali repülőtéren többféle csekk is lehetséges. -a pultokban, ahol az utasok elvégezhetik a szükséges eljárásokat a repülés előtt.
 • Poggyászkiadás: Érkezés után az utasok könnyen megtalálhatják a poggyászkiadó területet, ahol átvehetik poggyászukat.
 • Vámmentes és kiskereskedelmi üzletek: A Dali repülőtéren különféle vámmentes és kiskereskedelmi üzletek találhatók, ahol az utazók ajándéktárgyakat, helyi termékeket és egyéb tárgyakat vásárolhatnak.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, többek között: gyorséttermek és kávézók, lehetővé téve az utasoknak, hogy falatozhassanak egyet vagy megihassanak egy csésze kávét.
 • Társalgók: A kényelmesebb és nyugodtabb környezetre vágyók számára a Dali repülőtér társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, dolgozzon, vagy élvezze az ingyenes frissítőket.

Közlekedés

 • Taxiszolgáltatások: A taxik a repülőtéren kívül is könnyen elérhetők, kényelmes szállítási lehetőségeket biztosítva az utazóknak a kívánt úti cél eléréséhez.
 • Autókölcsönzés: A Dali repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat kínál azok számára, akik szívesebben autóznak Dali városába tett látogatásuk során.
 • Buszjáratok: Rendszeres buszjáratok kötik össze a repülőteret a különböző részekkel a város része, megfizethető közlekedési módot biztosítva az utazóknak.
 • Privát transzferek: Az utazók előre megszervezhetik a privát transzfereket is, így problémamentesen utazhatnak a repülőtérre és onnan vissza.

További szolgáltatások

 • WiFi: a Dali repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálon, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak járatukra várva.
 • ATM-ek és valutaváltás: Az utasok könnyen megtalálhatják az ATM-eket és a pénzváltó pultokat a terminálon belül, hogy kielégíthessék pénzügyi igényeiket.
 • Csomagmegőrzés: Ha az utasoknak ideiglenesen tárolniuk kell poggyászukat, a Dali repülőtér csomagmegőrzőt kínál..
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi szolgáltatásokkal és elsősegélynyújtó létesítményekkel van felszerelve, hogy biztosítsák az utasok jólétét vészhelyzetek vagy egészségügyi problémák esetén.

Összességében a Dali repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt nyújtson utasainak. A számos terminállétesítmény, közlekedési lehetőség és kiegészítő szolgáltatások révén a Dali repülőtéren áthaladó utazók kellemes tartózkodásra és kényelmes utazásra számíthatnak.


Dali repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Dali repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DLU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Dali repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Dali repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Beijing Capital International Airport (PEK) célállomásig ér el, körülbelül 3h 55m időtartam alatt a(z) Boeing 737-700 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Dali repülőtér repülőtérről?

A(z) Dali repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a China Eastern Airlines, Air China, Lucky Air, China Southern Airlines, Chongqing Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Dali városából?

Általában a Dali repülőtér (DLU) a preferált választás a Dali-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Dali közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella