Repülőjárat akciók innen: Curaçao nemzetközi repülőtér (CUR)

Fedezze fel 20 helyszínt 21 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Curaçao nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Curaçao nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CUR
Város Willemstad
Ország Netherlands (NL)
Teljes cím Curaçao nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 12.188463
Hosszúsági fok -68.960945
Weboldal Curacao-airport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Curaçao nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Curaçao nemzetközi repülőtér, más néven Hato nemzetközi repülőtér, a Curaçao karibi szigetét kiszolgáló elsődleges repülőtér. A sziget északi partján található, körülbelül 12 kilométerre a fővárostól, Willemstadtól. A Curaçao International Airport számos nagy légitársaság központjaként kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat kínál az utazók számára.

Létesítmények

 • Terminálok: Curaçao A nemzetközi repülőtér két terminállal rendelkezik, amelyek mindegyike különféle kényelmi szolgáltatásokkal várja az utasokat.
 • Vásárlás és étkezés: A repülőtér üzletek széles választékával büszkélkedhet, ahol az utazók helyi ajándéktárgyakat és márkás ruhákat vásárolhatnak., elektronikai cikkek és vámmentes cikkek. Ezen kívül számos étterem és kávézó áll rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak.
 • Társalgók: A repülőtéren több társalgó is található, ahol az utasok pihenhetnek és kényelmesen ülhetnek, valamint ingyenes Wi-Fi-t -Fi és frissítők.
 • ATM-ek és pénzváltó: ATM-ek kényelmesen elhelyezkednek a repülőtér egész területén, és valutaváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre a nemzetközi utazók számára.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég működtet pultot a repülőtéren, így az utazók könnyedén bérelhetnek járművet, és saját tempójukban fedezhetik fel a szigetet.
 • Parkolás: Curaçao nemzetközi repülőtere bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket, hogy mind a helyi, mind a nemzetközi utazókat fogadja.

Szolgáltatások

 • Információs pultok: Mindkét terminálon több információs pult található, amelyek segítik az utasokat bármilyen kérdésben, beleértve a repülőtéri információkat, a repülési adatokat és a turisztikai információkat.
 • Wi- Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a járatukra várva.
 • Elveszett és megtalált: Az elveszett és megtalált személyek osztály segít az utasoknak az elveszett tárgyak visszaszerzésében a repülőtér területén.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren van egy egészségügyi központ, amely alapvető orvosi segítséget nyújt a rászoruló utasoknak.
 • Gyermek játszótér: A gyerekekkel utazó családok számára a repülőtér külön játszóteret kínál a kicsik szórakoztatására.
 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: Curaçao nemzetközi repülőtere fel van szerelve a fogyatékkal élő utasok fogadására alkalmas létesítményekkel, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket, lifteket és segítségnyújtási szolgáltatásokat.

Kiváló létesítményeivel és szolgáltatásaival a Curaçao nemzetközi repülőtér kellemes és kényelmes tartózkodást biztosít. utazási élmény minden utas számára. Akár érkezik, akár indul, ez a modern repülőtér mindent biztosít, amire szüksége van ahhoz, hogy élvezetessé tegye utazását Curaçao gyönyörű szigetére vagy onnan.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Curaçao nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Curaçao nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CUR azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Curaçao nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Brussels National Airport (BRU) célállomásig ér el, körülbelül 9h 20m időtartam alatt a(z) Airbus A330 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Curaçao nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 21 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Curaçao nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Divi Divi Air, EZAir, FlexFlight, American Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Willemstad városából repülővel távozik?

Utazók, akik Willemstad-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Curaçao nemzetközi repülőtér (CUR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Willemstad közvetlen közelében?

Willemstad környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella