Közvetlen járat innen: Corpus Christi nemzetközi repülőtér (CRP)

Utazz 3 helyszínre a 3 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Corpus Christi nemzetközi repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Corpus Christi nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Corpus Christi nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CRP
Város Corpus Christi
Ország United-States (US)
Teljes cím Corpus Christi nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 27.772424
Hosszúsági fok -97.502183
Weboldal Corpuschristiairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Corpus Christi nemzetközi repülőtér

A Corpus Christi nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Áttekintés

A texasi Corpus Christiben található Corpus Christi nemzetközi repülőtér nyüzsgő csomópont, amely évente több ezer utast szolgál ki. A repülőtér számos felszereltséggel és szolgáltatással büszkélkedhet, kellemes és kényelmes élményt biztosítva az utazóknak.

Repülési szolgáltatások

A Corpus Christi nemzetközi repülőtér számos repülési szolgáltatást kínál az utazók számára:

 • Légitársaságok: A repülőteret számos nagy légitársaság szolgálja ki, köztük az American Airlines, a Southwest Airlines és a United Airlines.
 • Úticélok: Az utasok megállás nélkül repülhetnek számos városba, nemzetközi és belföldi viszonylatban is, beleértve Houstont, Dallas-t, San Antonio-t, Mexikóvárost és Cancunt.
 • Terminálok: A repülőtér modern terminálépülete számos beszállókapuval rendelkezik, amelyek hatékony transzfereket és beszállási folyamatokat biztosítanak.

Kényelmi szolgáltatások

A Corpus Christi nemzetközi repülőtér számos szolgáltatást kínál az utasok kényelméért:

 • Éttermek és kávézók: Az utazók élvezhetik különféle étkezési lehetőségek, amelyek ízletes ételeket, harapnivalókat és italokat kínálnak.
 • Vásárlás: A repülőtéren számos üzlet található, ahol az utasok ajándéktárgyakat, ajándékokat, utazáshoz szükséges dolgokat és egyebeket vásárolhatnak.
 • Autókölcsönző: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, amelyek kényelmes közlekedési lehetőségeket kínálnak a látogatók számára.
 • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is biztosít, így biztosítva a könnyű hozzáférést a vendégek számára. autóval a repülőtérre.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.

Földközi közlekedés

A Corpus Christi nemzetközi repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál az utazók számára:

 • Taxik és telekocsik: Az utasok könnyen megtalálhatják a taxikat vagy a telekocsi szolgáltatást, amikor kilépnek a terminálról.
 • Ingajáratok: Különböző transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre a szomszédos városokba és településekbe történő szállításhoz.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér jól kapcsolódik a helyi buszhálózathoz, így megfizethető közlekedési lehetőségeket kínál a városba és vissza.
 • Autókölcsönzők: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, így az utazók saját tempójukban fedezhetik fel a környéket.

A Corpus Christi nemzetközi repülőtér kivételes létesítményeket és szolgáltatásokat igyekszik biztosítani. hogy minden utas utazása élvezetes legyen. Kényelmi kínálatával és kényelmes közlekedési lehetőségeivel a repülőtér zökkenőmentes és kellemes élményt biztosít minden utas számára, aki áthalad a kapuján.


Corpus Christi nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Corpus Christi nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CRP kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Corpus Christi nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Corpus Christi nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) célállomásig ér el, körülbelül 1h 27m időtartam alatt a(z) Canadair (Bombardier) Regional Jet 700 and Challenger 870 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Corpus Christi nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Corpus Christi nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airlines, United Airlines, Southwest Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Corpus Christi városából?

Általában a Corpus Christi nemzetközi repülőtér (CRP) a preferált választás a Corpus Christi-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Corpus Christi közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella