Közvetlen járat innen: Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér (IQT)

Közvetlen járatok 3 célállomásra 4 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IQT
Város Iquitos
Ország Peru (PE)
Teljes cím Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -3.784722
Hosszúsági fok -73.308611
Weboldal Corpac.gob.pe
Megjelenítés a térképen Google maps

A Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér, más néven Iquitos nemzetközi repülőtér, egy jelentős repülőtér Peruban, Iquitos városában. Ez a fő átjáró az Amazonas esőerdőjébe és a régió más célpontjaiba látogató utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utasoknak.

Terminállétesítmények:

 • Check-in pultok: A repülőtéren több ellenőrzés is működik. a pultokban, ahol az utasok elvégezhetik járataikra a bejelentkezési folyamatot.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: Az utasok különféle helyi termékeket, ajándéktárgyakat és vámmentes termékeket kínáló üzletek között böngészhetnek.
 • Éttermek és kávézók: A terminálon belül számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy a repülés előtt étkezzenek vagy egy gyors harapnivalót kapjanak.
 • Társalgók: A repülőtéren találhatók társalgók, ahol az utasok pihenjen, élvezze az ingyenes frissítőket, és vegye igénybe az üzleti lehetőségeket.

Közlekedési szolgáltatások:

 • Taxi: A taxik a terminál épületén kívül is rendelkezésre állnak, így kényelmes közlekedési mód a város különböző célpontjaira.
 • Autókölcsönzés: A repülőtéren számos autókölcsönző cég működik, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy járművet béreljenek tartózkodásuk idejére.

Utasszolgáltatások:

 • Információs pult: A repülőtéren van egy információs pult, ahol az utasok érdeklődhetnek a járatok menetrendjéről, terminállétesítményeiről és egyéb kapcsolódó szolgáltatásokról.
 • Poggyászszolgáltatás: Utasok segítséget kaphatnak poggyászaikkal kapcsolatban a kijelölt poggyászfeladási területen, és segítséget kaphatnak elveszett vagy sérült poggyász esetén.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér ATM-eket és pénzváltó-szolgáltatásokat kínál az utazók kényelme érdekében.

Akadálymentesség és speciális szolgáltatások:

 • Akadálymentesítettség: A terminál felszereltsége a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok fogadására is alkalmas.
 • Speciális szolgáltatások Segítségnyújtás: A repülőtér személyzete különleges segítséget nyújt azoknak az utasoknak, akiknek utazásuk során további támogatásra van szükségük.
 • Családi létesítmények: A gyermekes családok számára kijelölt területek vannak, beleértve a pelenkázókat és a játszótereket.

A Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy kellemes és hatékony élményt nyújtson minden utasnak. Létesítményei és szolgáltatásai révén az utazók zökkenőmentes utazásra számíthatnak, amikor érkeznek vagy indulnak ebből a fontos közlekedési csomópontból, a perui Amazonas szívében.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A IQT kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér és a Jorge Chávez International Airport (LIM) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: LATAM Airlines, Sky Airline, 21 Air, Jatayu Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Iquitos városából?

Általában a Coronel FAP Francisco Secada Vignetta nemzetközi repülőtér (IQT) a preferált választás a Iquitos-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Iquitos közvetlen közelében?

Iquitos környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella