Coober Pedy repülőtér (CPD) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 1 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Coober Pedy repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ADL Adelaide

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Coober Pedy repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Coober Pedy repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CPD
Város Coober Pedy
Ország Australia (AU)
Teljes cím Coober Pedy repülőtér
Szélességi fok -29.035139
Hosszúsági fok 134.723438
Megjelenítés a térképen Google maps

A Coober Pedy repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Coober Pedy repülőtér, amely Dél-Ausztráliában, Coober Pedy kisvárosában található, alapvető létesítményeket és szolgáltatásokat kínál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. Annak ellenére, hogy regionális repülőtér, kulcsfontosságú szerepet játszik a látogatók összekapcsolásában ehhez az egyedülálló és távoli, "a világ opál fővárosaként" ismert területhez. Fedezze fel a Coober Pedy repülőtér szolgáltatásait:

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A Coober Pedy repülőtér dedikált bejelentkezési területeket kínál különféle légitársaságok számára a régió. Az utasok könnyedén hozzáférhetnek ezekhez a pultokhoz a bejelentkezési folyamat befejezéséhez.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utazók poggyászainak biztonságos és hatékony kezelésének biztosítása érdekében.
 • Várakozás. terület: Az utasok a légkondicionált váróteremben biztosított kényelmes ülőhelyeken pihenhetnek, miközben járatukra várnak.
 • WC: A terminál egész területén tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az utazók kényelméért.

Étkezés és kiskereskedelem

 • Kávézó: A repülőtéren található egy kávézó, ahol különféle harapnivalókat, italokat és könnyű ételeket szolgálnak fel. Az utazók gyorsan falatozhatnak repülésük előtt, vagy kávézhatnak várakozás közben.
 • Vámmentes vásárlás: A Coober Pedy repülőtér vámmentes vásárlást kínál a nemzetközi utasok számára, lehetővé téve számukra, hogy különféle árukat vásároljanak, többek között alkohol, parfüm, kozmetikumok és ajándéktárgyak adómentes áron.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utazók különféle kiskereskedelmi üzleteket is felfedezhetnek a repülőtér területén, amelyek a helyi kultúrát és opálokat tükröző termékek és ajándéktárgyak széles választékát kínálják. a régió öröksége.

Közlekedés és parkolás

 • Taxi szolgáltatások: A terminálon kívül a látogatók taxiszolgáltatásokat is találhatnak a Coober Pedy és onnan történő szállításhoz és a közeli területeken.
 • Parkolóterület: A repülőtér tágas parkolót biztosít magánjárművek számára. Akár rövid időre látogat el a repülőtérre, akár hosszabb időre hagyja el autóját, a parkolási lehetőségek biztosítják járműve biztonságát és kényelmét.
 • Autók bérlése: A Coobernél több autókölcsönző is működik. Pedy repülőtér, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy járművet béreljenek a régió felfedezéséhez.

Kisegítő lehetőségek

 • Asszisztens kerekesszékesek számára: A Coober Pedy repülőtér felszereltsége mozgáskorlátozott utasok segítésére. A rászorulók számára kerekesszékes rámpák és akadálymentesített WC-k állnak rendelkezésre.
 • Speciális igények: A repülőtér személyzete készen áll arra, hogy megfeleljen az utasok különleges igényeinek vagy követelményeinek. Arra törekednek, hogy minden látogató számára kényelmes és problémamentes élményt nyújtsanak.

A Coober Pedy létfontosságú kapujaként a repülőtér igyekszik kényelmes és kellemes élményt nyújtani minden utazó számára. A rendelkezésre álló létesítmények és szolgáltatások széles skálája biztosítja, hogy minden látogató igényeit kielégítsék, lehetővé téve számukra, hogy pozitívan kezdjék felfedezni ezt az egyedülálló régiót.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Coober Pedy repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CPD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Coober Pedy repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Coober Pedy repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Coober Pedy repülőtér repülőtérről?

A(z) Coober Pedy repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Rex Regional Expres biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Coober Pedy városából?

Általában a Coober Pedy repülőtér (CPD) a preferált választás a Coober Pedy-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Coober Pedy közvetlen közelében?

Coober Pedy környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella