Megfizethető járatok innen: Combolcha repülőtér (DSE)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Combolcha repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ADD Addisz-Abeba

4 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Combolcha repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Combolcha repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DSE
Város Kombolcha
Ország Ethiopia (ET)
Teljes cím Combolcha repülőtér
Szélességi fok 11.083243
Hosszúsági fok 39.714362
Megjelenítés a térképen Google maps

Combolcha repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az észak-etiópiai Combolcha repülőtér a régió alapvető légiközlekedési csomópontjaként szolgál. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Terminál létesítmények

 • Check-In pultok: A repülőtér célzott bejelentkezést biztosít. pultok, ahol az utasok könnyedén elvégezhetik a bejelentkezési folyamatot a repülés előtt.
 • Poggyászkezelés: Hatékony poggyászkezelő rendszerek biztosítják a poggyász biztonságos és gyors szállítását a kijelölt repülőgépre.
 • Várakozók: A tágas, kényelmes ülésekkel ellátott várakozóterek lehetővé teszik az utasok számára, hogy pihenjenek, miközben a repülőjáratukra várnak.
 • WC: A terminál egész területén tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak az utasok rendelkezésére.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet és vámmentes üzletet fedezhetnek fel, amelyek széles termékválasztékot kínálnak, beleértve az ajándéktárgyakat, harapnivalókat és italokat.
 • Étel- és italboltok.: A kávézók és éttermek finom ételek, harapnivalók és italok széles választékát kínálják, hogy megfeleljenek a különböző ízléseknek és étkezési preferenciáknak.

Szállítás és parkolás

 • Autókölcsönzés: Az utazók kényelmesen bérelhetnek autót jó hírű autókölcsönző cégektől a repülőtéren, amelyek különféle járműlehetőségeket kínálnak az egyéni igényeknek megfelelően.
 • Parkolás: Megfelelő parkolási lehetőség áll rendelkezésre azon sofőrök számára, akik járműveiket a repülőtéren szeretnék parkolni..
 • Ingajárat: Ingyenes transzferszolgáltatások szállítják az utasokat a repülőtér és a közeli szállodák vagy városközpontok között.
 • Taxiszolgáltatás: A taxik könnyen elérhetők a terminál épületén kívül, kényelmes szállítási lehetőséget biztosítva a város különböző célpontjaira.

Egyéb szolgáltatások

 • Információs pultok: Barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésre az információs pultoknál, hogy segítséget nyújtsanak a kérdésekben, a repülés részleteiben, és egyéb fontos információk.
 • Orvosi szolgáltatások: Egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy azonnali orvosi segítséget nyújtsanak.
 • Wi-Fi: Ingyenes A Wi-Fi-kapcsolat az egész terminálon elérhető, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten, miközben járatukra várnak.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az ATM-ek és pénzváltó számlálók lehetővé teszik az utasok számára, hogy hozzáférjenek a helyi pénznemhez vagy teljesítsenek előadásokat. kényelmesen lebonyolíthatja a pénzügyi tranzakciókat.
 • VIP Lounge: A prémium utasok számára a VIP lounge kényelmes és exkluzív teret kínál, ahol a repülés előtt pihenhetnek, dolgozhatnak vagy frissítőket fogyaszthatnak.
 • Elveszett és megtalált: Elkötelezett személyzet segít megtalálni az elveszett tárgyakat a repülőtér területén, és segít a visszaszerzéshez szükséges eljárásokban.

Összességében a Combolcha repülőtér arra törekszik, hogy kellemes élményt nyújtson az utazóknak azáltal, hogy számos szolgáltatást és szolgáltatást kínál. szükségleteiket kielégítő és gördülékeny utazást biztosító szolgáltatások. Legyen szó szuvenírvásárlásról, étkezésről vagy információszerzésről, az utasok kényelmes és jól felszerelt repülőtérre számíthatnak.


Combolcha repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Combolcha repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A DSE kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Combolcha repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Combolcha repülőtér repülőtérről indul?

A Combolcha repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Combolcha repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Combolcha repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ethiopian Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kombolcha városából?

Általában a Combolcha repülőtér (DSE) a preferált választás a Kombolcha-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Kombolcha közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella