Közvetlen járat innen: Comandante Espora repülőtér (BHI)

Folyamatos járatok 4 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Comandante Espora repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
AEP Fővárosi szövetségi

1-3 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
MDQ Mar del Plata
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
REL Andal
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
EZE Ezeiza
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Comandante Espora repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Comandante Espora repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BHI
Város Bahia Blanca
Ország Argentina (AR)
Teljes cím Comandante Espora repülőtér
Szélességi fok -38.716306
Hosszúsági fok -62.163829
Megjelenítés a térképen Google maps

Comandante Espora repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az argentínai Bahía Blancában található Comandante Espora repülőtér egy modern és hatékony repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál a zökkenőmentes és kellemes utazási élmény érdekében. utasok. Függetlenül attól, hogy belföldi vagy nemzetközi repülésről van szó, a repülőtér igyekszik minden utazó igényeit kielégíteni.

Terminállétesítmények

A repülőtér jól megtervezett terminálépülettel büszkélkedhet, számos kényelmi szolgáltatással. kielégíti az utasok igényeit:

  • Check-in pultok: A repülőtéren működő légitársaságok számára több check-in pult áll rendelkezésre, amelyek kényelmessé és kényelmessé teszik a bejelentkezési folyamatot. hatékony.
  • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: Az utasok az utolsó pillanatban vásárolhatnak a kiskereskedelmi üzletekben, vagy felfedezhetik a vámmentes termékek kínálatát, amelyek különféle helyi és nemzetközi márkák.
  • Éttermek és kávézók: Az éhes utazók különféle éttermek és kávézók közül választhatnak, amelyek harapnivalók, gyors falatok és ételek széles választékát kínálják vágyaik kielégítésére.
  • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér ATM-eket és valutaváltó-szolgáltatásokat biztosít, biztosítva, hogy az utasok kényelmük érdekében hozzáférjenek a helyi valutához.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy utolérjék a munkát, miközben a járatukra várnak.

Utas Szolgáltatások

A repülőtér tisztában van a kiváló utasszolgáltatások fontosságával. Íme néhány figyelemre méltó szolgáltatás:

  • Információs pult: A terminál bejárata közelében egy információs pult áll rendelkezésre, ahol barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésre, akik bármilyen kérdésben segítenek. repülőtéri létesítmények és szolgáltatások, repülési menetrendek vagy szállítási lehetőségek.
  • Elveszett és megtalált: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén az utasok bejelentést tehetnek és érdeklődhetnek holmijaikról az erre kijelölt helyen. és talált pultot.
  • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér biztosítja, hogy a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok utazásuk során megkapják a szükséges segítséget. Elkötelezett személyzet áll rendelkezésre, hogy szükség esetén útmutatást és támogatást nyújtson.
  • Szülői és gyermeki szolgáltatások: A Comandante Espora repülőtér szolgáltatásokat kínál kisgyermekes családok számára, beleértve a babaöltözőket és a kijelölt játszótereket. a kicsik szórakoztatására.
  • Egészségügyi szolgáltatások: Egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy azonnali segítséget és szükséges orvosi ellátást nyújtsanak.

A Comandante Espora Airport arra törekszik, hogy minden utas számára kényelmes és problémamentes utazási élményt nyújtson. Modern létesítményeivel és jól karbantartott szolgáltatásaival a repülőtér biztosítja, hogy utazása pozitívan induljon vagy végződjön.


Comandante Espora repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Comandante Espora repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BHI kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Comandante Espora repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Comandante Espora repülőtér repülőtérről indul?

A Comandante Espora repülőtér és a Kazi Nazrul Islam Airport (REL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Comandante Espora repülőtér repülőtérről?

A(z) Comandante Espora repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Aerolineas Argentina biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bahia Blanca városából?

Általában a Comandante Espora repülőtér (BHI) a preferált választás a Bahia Blanca-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Bahia Blanca közvetlen közelében?

Bahia Blanca környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella