Közvetlen járat innen: Columbia Metropolitan repülőtér (CAE)

Közvetlen járatok 8 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Columbia Metropolitan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Columbia Metropolitan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CAE
Város West Columbia
Ország United-States (US)
Teljes cím Columbia Metropolitan repülőtér
Szélességi fok 33.941917
Hosszúsági fok -81.122002
Weboldal Columbiaairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Columbia Metropolitan repülőtér
Columbia Metropolitan repülőtér
Columbia Metropolitan repülőtér
Columbia Metropolitan repülőtér
Columbia Metropolitan repülőtér
Columbia Metropolitan repülőtér

Columbia Metropolitan repülőtér

A Columbia Metropolitan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • Terminálépület: A Columbia Metropolitan repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely különféle kényelmi szolgáltatásokkal és szolgáltatásokkal rendelkezik. kényelmes utazási élményt nyújt az utasok számára.
 • Repülőkapuk: A repülőtéren számos járat indulási és érkezési kapuja van.
 • Poggyászkiadás: Egy kijelölt terület a terminál épületében a poggyászkiadásnak szentelték, kényelmes helyet biztosítva az utasoknak, hogy érkezéskor átvehessék poggyászukat.
 • Parkolási lehetőségek: A Columbia Metropolitan Airport bőséges parkolási lehetőséget kínál az utazók számára, beleértve a rövid és hosszú távú parkolóhelyeket is, valamint akadálymentes parkolóhelyek a fogyatékkal élők számára.
 • Biztonsági ellenőrző pontok: A repülőtér hatékony biztonsági ellenőrző pontokkal rendelkezik, amelyek garantálják az összes utas biztonságát.
 • WC-k és létesítmények az utasok számára fogyatékkal élők: A repülőtér könnyen megközelíthető mellékhelyiségekkel és létesítményekkel rendelkezik a fogyatékkal élő utasok elhelyezésére.
 • Étkezési és italfogyasztási lehetőségek: Az utasok számos étkezési lehetőség közül választhatnak, köztük éttermek, kávézók és büfék, hogy elégedettek legyenek. vágyak a repülés előtt vagy után.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, amelyek lehetőséget kínálnak az utazóknak, hogy átadják magukat a vásárlási terápiának, beleértve a könyvesboltokat, ajándékboltokat és utazási butikokat.

Szolgáltatások

 • Szárazföldi közlekedés: A Columbia Metropolitan Airport számos közlekedési lehetőséget kínál, például autóbérlési szolgáltatásokat, taxit, transzfert és fuvarmegosztást, hogy segítse az utasokat végső úti céljuk elérésében..
 • Információs pult: A terminál épületében egy információs pult áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat bármilyen kérdésükben, beleértve a repülési információkat, az útvonalakat és az általános repülőtéri információkat.
 • Wi- Fi-kapcsolat: A repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálépületben, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Társalgóterületek: A repülőtér kényelmes társalgókat kínál az utasok számára. pihenhetnek, lazíthatnak vagy utolérhetik a munkát a repülésük előtt.
 • Elveszett vagy megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén a repülőtér külön megtalált-keresett szolgáltatással segíti az utasokat holmijaik visszaszerzésében.
 • ATM-ek és pénzváltó: A készpénzre vagy pénzváltási szolgáltatásra szoruló utasok számára a repülőtéren kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok találhatók.
 • Elsősegélynyújtás: képzett egészségügyi személyzet áll rendelkezésre. a repülőtéren, hogy szükség esetén alapvető orvosi segítséget és elsősegélyt nyújtsanak.
 • Speciális szolgáltatások: A Columbia Metropolitan Airport speciális szolgáltatásokat kínál fogyatékkal élő vagy speciális igényű utasok számára, beleértve a kerekesszékes segítségnyújtást és a kijelölt parkolóhelyeket.

Columbia Metropolitan repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Columbia Metropolitan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CAE kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Columbia Metropolitan repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Columbia Metropolitan repülőtér repülőtérről indul?

A Columbia Metropolitan repülőtér és a Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 59m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Columbia Metropolitan repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Columbia Metropolitan repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airlines, Delta Air Lines, United Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon West Columbia városából?

Általában a Columbia Metropolitan repülőtér (CAE) a preferált választás a West Columbia-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a West Columbia közvetlen közelében?

2 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Columbia Metropolitan repülőtér (CAE), Columbia regionális repülőtér (COU)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella