Folyamatos járat innen: Colonel Hill repülőtér (CRI)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Colonel Hill repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
AXP Spring Point
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 15m Ár megjelenítése
NAS Nassau
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Colonel Hill repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Colonel Hill repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CRI
Város Hill ezredes
Ország Bahamas (BS)
Teljes cím Colonel Hill repülőtér
Szélességi fok 22.745859
Hosszúsági fok -74.177208
Megjelenítés a térképen Google maps

Colonel Hill repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Üdvözöljük a Colonel Hill repülőtéren, amely egy kulcsfontosságú közlekedési csomópont, amely Colonel Hill festői környezetében, a bahamai Crooked Islanden található. Repülőterünk világszínvonalú létesítmények és szolgáltatások sorát kínálja, hogy kellemes és problémamentes utazási élményt biztosítson minden utas számára. Akár a Bahamák gyönyörű szigeteit felfedező turista, akár üzleti utazó, a Colonel Hill Airport kivételes szolgáltatásokat nyújt az Ön igényeinek megfelelően.

Létesítmények

 • Modern Terminálépület: Repülőterünk egy modern és jól felszerelt terminálépülettel büszkélkedhet, amely biztosítja az utasok kényelmét.
 • Poggyászszolgáltatások: A Colonel Hill Airport hatékony poggyászszolgáltatást kínál mind az érkezők, mind az indulók számára. Az utasok számíthatnak arra, hogy poggyászaikat gondosan kezelik és azonnal kézbesítik.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Repülőterünkön számos kiskereskedelmi üzlet található, amelyek különféle termékeket kínálnak, beleértve a helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat, könyveket és magazinokat. Szánjon egy kis időt a böngészésre, és vegyen egy emléket a Bahamákon eltöltött időről.
 • Étel- és italboltok: Az éhes utazók ízletes ételeket és frissítő italokat kínáló kávézók, éttermek és büfék ízlelődhetnek.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Kényelmes autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre a Colonel Hill repülőtéren, lehetővé téve, hogy saját tempójában fedezze fel a szigetet.
 • Parkolási lehetőségek: Mindkét számára bőséges parkolóhely biztosított. rövid és hosszú távú parkolási igények, kényelmet kínálva a személyes járműveikkel érkezőknek.
 • Akadálymentesítettség: A Colonel Hill repülőtér teljes mértékben megközelíthető a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok számára. Kérésre kerekesszékes segítséget nyújtunk a zökkenőmentes átszállás érdekében.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok pontos és naprakész repülési információkhoz férhetnek hozzá repülőterünk kijelzőjein keresztül, tájékoztatva Önt az esetleges késésekről vagy menetrendjének változásairól.
 • Elveszett és megtalált részlegünk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen az utasoknak megtalálni elveszett holmiját, és gondoskodni a gyors visszaszállításról..
 • Ügyfélszolgálat: Barátságos és hozzáértő munkatársaink elkötelezettek a kiváló ügyfélszolgálat mellett. Bármilyen kérdéssel vagy problémával forduljon hozzájuk bizalommal, és örömmel segítenek Önnek.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A Colonel Hill repülőtér alapvető egészségügyi létesítményekkel rendelkezik a kisebb egészségügyi problémák és vészhelyzetek kezelésére. Képzett egészségügyi személyzet készenlétben áll, hogy szükség esetén azonnali segítséget nyújtson.
 • Ingyenes Wi-Fi: Maradjon kapcsolatban barátaival, családjával, és dolgozzon a repülőtéren töltött idő alatt ingyenes Wi-Fi szolgáltatásunkkal, amely az egész területén elérhető. a terminál épületét.

A Colonel Hill Airport kiemelten kezeli az utasok elégedettségét, és célja a zökkenőmentes utazási élmény biztosítása. A csúcsminőségű létesítményekkel és szolgáltatásokkal repülőterünk arra törekszik, hogy pozitív és élvezetes környezetet teremtsen minden átutazó utazó számára. Akár érkezik, akár indul, akár csak átutazik, reméljük, hogy a Colonel Hill repülőtéren eltöltött ideje felülmúlja várakozásait.


Colonel Hill repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Colonel Hill repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Colonel Hill repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CRI azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Colonel Hill repülőtér repülőtérről indul?

A Colonel Hill repülőtér és a Nassau International Airport (NAS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Colonel Hill repülőtér repülőtérről?

A(z) Colonel Hill repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Bahamasai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hill ezredes városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hill ezredes-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Colonel Hill repülőtér (CRI)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Hill ezredes közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella